OGLASIO SE PATRIJARH PORFIRIJE POVODOM RANJAVANJA SRBA Dragi Stefane i Miloše, večeras se za vas mole deca Kosova i Metohije koja su u proteklom periodu postradala na pravdi Boga

21:06

06.01.2023

Podeli vest:

Printscreen/ig: porfirije_patrijarh

„Molitve i ljubav Bogomladenca Hrista i sva naša ljudska briga i pažnja ovog Božića je sa vama, draga moja deco iz Štrpca“, poručio je danas patrijarh Porfirije na svom Instagram nalogu i dodao:

“ Večeras nad vama stoje vaše majke i očevi, kao i Bogomajka koja je rodila Spasitelja sviju nas. Dragi Stefane i Miloše, večeras se za vas mole deca Kosova i Metohije koja su u proteklom periodu postradala na pravdi Boga, od Livadica do Goraždevca i malog Dimitrija Popovića u Gračanici.

Molimo se da zlo ne pomuti vašu radost, igru i veru kojom ćete u budućnosti donositi badnjake za blagoslov i sreću vašim domovima i vašem Štrpcu. Želim vam brz oporavak i srećne praznike. Mir Božiji – Hristos se rodi!“,- napisao je patrijarh Porfirije na Instagramu.

 

(Pančevac/Kurir)

OVO JE STEFAN KOJI JE RANJEN DANAS NA KIM Premijerka podelila uznemiravajući video: Upucan je na Badnji dan samo jer je Srbin! (VIDEO)

NAKON RANJAVANJA SRBA MEŠTANI BLOKIRALI PUT KA ŠTRPCU KOD SELA GOTOVUŠA Očigledni pokušaj ubistva nedužne srpske dece

UHAPŠEN NAPADAČ NA SRBE KOD ŠTRPCA Muškarac A.K. (33) pucao iz auta u pokretu i ranio dečaka i mladića iz Gotovuše dok su nosili badnjak VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.