UHAPŠEN NAPADAČ NA SRBE KOD ŠTRPCA Muškarac A.K. (33) pucao iz auta u pokretu i ranio dečaka i mladića iz Gotovuše dok su nosili badnjak VIDEO

18:44

06.01.2023

Podeli vest:

printscreen/FB

Kosovska policija saopštila je da je osumnjičeni za današnji napad iz vatrenog oružja na mladića i dečaka u regionu kod Štrpca, identifikovan i uhapšen. Reč je o tridesettrogodišnjem muškarcu A.K. sa Kosova, preneo je Kossev.

„Regionalna policija Uroševac je nakon intenzivnog istražnog rada, prikupljanja informacija na terenu, identifikovala i potom uhapsila osumnjičenog A.K. starog 33 godine“, navode iz policije.

Njega su službenici sproveli u Regionalnu policiju u Uroševcu – odnosno u Regionalni istražni sektor, na dalje istražne radnje.

O ovom incidentu danas je inicijalno izvestila Kancelarija za KiM, precizirajući da su dečak i mladić srpske nacionalnosti u selu kod Štrpca ranjeni, kada je na njih pucano iz automobila u pokretu.

Slučaj je potom potvrdila i Kosovska policija, premda ne precizirajući koje su nacionalnosti dvojica ranjenih.

Oni, kako je potvrđeno sa obe strane, nisu životno ugroženi i trenutno se nalaze u KBC-u Gračanica.

(Pančevac/Kossev)

NI NA PRAVOSLAVNU SVETU NOĆ SRBI NA KOSOVU NISU BEZBEDNI Premijerka tražila od međunarodne zajednice da reaguje i privede krivce pravdi!

U ŠOKU SAM, ŠTA SU DECA SKRIVILA Majka ranjenog jedanaestogodišnjaka Stefana o napadu na decu: Znam samo da je pucano na našu decu

UHAPŠEN NAPADAČ KOJI JE RANIO STEFANA I MILOŠA NA KIM Prebačen je u Uroševac na ispitivanje!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.