OVO JE STEFAN KOJI JE RANJEN DANAS NA KIM Premijerka podelila uznemiravajući video: Upucan je na Badnji dan samo jer je Srbin! VIDEO

20:32

06.01.2023

Podeli vest:

printscreen/tw

Premijerka Ana Brnabić objavila je uznemirujući snimak ranjenog srpskog dečaka Stefana Stojanovića (11) koga je danas iz čista mira kod Štrpca upucao Albanac.

– Ovo je Stefan. Ima 11 godina. Na njega je pucano danas, na pravoslavni Badnji dan, samo zato što je Srbin. Pored njega pucano je i na još jednog mladog Srbina Miloša koji ima 21 godinu. Svako treba da odvoji dva minuta da pogleda ovaj snimak. Ova slika je pravo lice situacije na KiM – napisala je Brnabić na svom profilu na Tviteru.

Rođaci Stefan Stojanović (11) i Miloš Stojanović (21), podsetimo, ranjeni su danas oko 15 sati u Gotovuši kod Štrpca na KiM kad je na njih, bez ikakvog povoda, iz vozila u pokretu pucao lokalni Albanac.

Deca su u trenutku napada išla pored puta i nosila Badnjak kad je napadač na njih otvorio paljbu. Jedan dečak je pogođen u šaku, drugi u rame, ali nisu životno ugroženi.

Osumnjičeni (33) za ranjavanje je pobegao, ali je posle skoro dva sata lociran i uhapšen. U pitanju je pripadnik takozvanih kosovskih bezbednosnih snaga A.K. (33).

Meštani srpske nacionalnosti su odmah nakon ranjavanja dečaka blokirali lokalni put između Štrpca i Uroševca.

 

(Pančevac/Kurir)

NAKON RANJAVANJA SRBA MEŠTANI BLOKIRALI PUT KA ŠTRPCU KOD SELA GOTOVUŠA Očigledni pokušaj ubistva nedužne srpske dece

NI NA PRAVOSLAVNU SVETU NOĆ SRBI NA KOSOVU NISU BEZBEDNI Premijerka tražila od međunarodne zajednice da reaguje i privede krivce pravdi!

U ŠOKU SAM, ŠTA SU DECA SKRIVILA Majka ranjenog Stefana (11): Znam samo da je pucano na našu decu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.