USPEH PANČEVCA JOVANA KONDIĆA Vicešampion Srbije sportskim vazdušnim pištoljem! Uspešni i ostali članovi Streljačke družine Pančevo 1813!

15:01

29.05.2023

Podeli vest:

SD "Pančevo 1813"

Proteklog vikenda je u Ivanjici održano Prvenstvo Srbije po B razvojnom programu SSS za pionire i pionirke u disciplinama serijskom vazdušnom puškom i pištoljem. Nastupilo je više od 200 takmičara iz 35 klubova, među kojima i 12 takmičara iz Streljačke družine “Pančevo 1813“. Najuspešniji je bio Jovan Kondić koji je sa 179 krugova u disciplini sportskim vazdušnim pištoljem osvojio srebrnu medalju, dok je ekipa pionira zauzela osmo mesto ,u kojoj su nastupili Ognjen Bunčić sa 145 i debitant Oliver Zoraje sa 151 krugom. Serijskom vazdušnom puškom su najuspešnije rezultate ostvarili Ana Negovanović sa 170 i Ognjen Bunčić sa 173 krugova, a nastupili su i mladi debitanti Ognjen Dželetović(162), Oliver Zoraje(151), Ana Petković (155), Elena Flora, Ivana Ančić, Nikola Flora itd. Ovim takmičenjem je završena uspešna sezona 2022/ 23 za najmlađe takmičare, tako da slede treninzi preko celog leta i upis novih članova za nastupe u novoj sezoni koja će početi u oktobru.

 

Pančevački seniori su šampioni Srbije, Dalibor Pavlović je drugi senior a Nemanja Đorđević drugi junior vazdušnom puškom

Po C programu SS Srbije za juniorske i seniorske kategorije u disciplini serijskom
vazdušnom puškom, na kojem je nastupilo oko 300 takmičara iz 42 kluba, među kojima i osam iz Streljačke družine “Pančevo 1813“. Iskusna ekipa pančevačkih seniora , je osvojila šampionsku titulu sa visokim rezultatom od 1110 krugova, koji je vrlo blizu rekorda. Nastupili su za ekipu Dalibor Pavlović sa 372 kruga, koji je osvojio srebrnu medalju u konkurenciji seniora, Nemanja Đorđević koji je šesti senior sa 368, a sa 363 kruga u konkurenciji juniora je osvojio srebrnu medalju, Gabriel Dautović koji je četvrti senior sa 370 krugova mada mu je medalja izmakla za nijansu. Ognjen Bunčić je četvrti junior sa 358 krugova, za dva kruga do medalje, a Teodora Kondić je peta juniorka sa 361 a četvrta seniorka sa 369 krugova, mada su i njoj za dva kruga izmakle medalje koje smo realno očekivali. Do početka nove sezone u oktobru, iskusni juniori i seniori će se takmičiti iz sportskog malokalibarskog oružja tokom celog leta.

 

(Pančevac)

ODRŽAN KUP SRBIJE U STRELJAŠTVU: Aleksi Rakonjcu dve srebrne medalje, Marko Ninković se okitio zlatom! FOTO

FINALE LIGE VOJVODINE U STRELJAŠTVU: Zlatne medalje za Jovana Kondića i Marka Ninkovića! FOTO

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.