ODRŽAN KUP SRBIJE U STRELJAŠTVU: Aleksi Rakonjcu dve srebrne medalje, Marko Ninković se okitio zlatom! FOTO

08:33

04.05.2023

Podeli vest:

S.Veljković

Aleksa Rakonjac je osvojio dve srebrne medalje, u kategoriji juniora i u konkurenciji seniora u trostavu mk puškom, Iva Rakonjac je četvrta juniorka a šesta seniorka u trostavu mk puškom.

S.Veljković

Marko Ninković je osvojio zlatnu medalju mk sport pištoljem, a srebrnu mk pištoljem slobodnog izbora, Velimir Ninković je osvojio srebrnu medalju mk sport pištoljem, a bronzanu mk pištoljem slobodnog izbora, a Stefan Kešišjan je osvojio bronzanu medalju mk sport pištoljem.

S.Veljković

Proteklog vikenda je u Novom Sadu održano prvo kolo Kupa SS Srbije mk oružjem po A programu, na kojem je nastupilo pet takmičara Streljačke družine „Pančevo 1813“ nakon uspešnih priprema na elektronskim uređajima u sali i nekoliko treninga u Beogradu i Novom Sadu.

S.Veljković

Aleksa Rakonjac je osvojio srebrnu medalju u kategoriji juniora sa 576 krugova u trostavu 3×20 metaka mk puškom, i plasirao se u finale seniora na četvrtoj poziciji, a nakon finalnog meča je osvojio srebrnu medalju i u konkurenciji seniora. Iva Rakonjac je sa rezultatom od 570 krugova osvojila četvrto mesto u kategoriji juniorki u trostavu 3×20 metaka mk puškom, plasirala se na sedmoj poziciji u finale seniorki i uspela da osvoji šesto mesto nakon finalnog meča. Marko Ninković je bio najuspešniji mk sport pištoljem i osvojio zlatnu medalju sa 551 krugom u kategoriji juniora, a srebrnu medalju mk pištoljem slobodnog izbora u konkurenciji seniora sa 503 kruga. Velimir Ninković je osvojio srebrnu medalju sa 507 krugova mk sport pištoljem u kategoriji juniora, a bronzanu medalju sa 489 krugova u konkurenciji seniora pištoljem slobodnog izbora. Stefan Kešišjan je osvojio bronzanu medalju u kategoriji juniora sa 473 kruga mk sport pištoljem, dok mk pištoljem slobodnog izbora nije nastupio.

S.Veljković

Naredna dva kola će biti održana u toku maja, takođe u Novom Sadu, a nakon toga i Finale Kupa u junu.

S.Veljković

(Pančevac/S.Veljković)

RUKOMETAŠI DINAMA PROTIV PARTIZANA U BEOGRADU Posle večerašnjih duela znaće se sa kog mesta idu u plej of!

ŽELEZNIČAR UDARNIČKI DO VREDNIH BODOVA: Ubedljiva pobeda protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.