FINALE LIGE VOJVODINE U STRELJAŠTVU: Zlatne medalje za Jovana Kondića i Marka Ninkovića! FOTO

13:19

24.04.2023

Podeli vest:

S.Veljković

Proteklog vikenda je u Novom Sadu održano Finale Lige Vojvodine za kadete i mlađe juniore za sezonu 22/23 u disciplini vazdušnom puškom i pištoljem.

S.Veljković

Među najuspešnijim takmičarima sezone, nakon tri kola Lige, je učestvovalo četiri pančevaca puškom i pet pištoljem. Jovan Kondić je osvojio zlatnu medalju u kategoriji kadeta vazdušnim pištoljem sa ličnim rekordom od 544 kruga, iako je još pionir.

S.Veljković

Marko Ninković je osvojio zlatnu medalju u kategoriji mlađih juniora vazdušnim pištoljem sa 552 kruga u osnovnom meču i nakon finalnog meča sa rezultatom od 16:12. Nemanja Djordjević je osvojio peto mesto sa 508 krugova i nakon finalnog meča u kategoriji mlađih juniora pištoljem, a vazdušnom puškom je bio prvi mlađi junior sa 596,2 kruga u osnovnom meču i osmi nakon finalnog meča.

S.Veljković

Ekipa mlađih juniora pištoljem Streljačke družine “Pančevo 1813“ je vrlo ubedljivo osvojila prvo mesto, a pored Marka i Nemanje, za ekipu je nastupio i Ognjen Bunčić sa 483 kruga. Ekipa mlađih juniora družine, u disciplini vazdušnom puškom je osvojila treće mesto, u kojoj su pored Nemanje nastupili Ognjen Lukić sa 564,8 i Ognjen Bunčić sa 559,7 krugova. Iva Rakonjac je bila druga mlađa juniorka vazdušnom puškom sa 409,1 krugom u osnovnom meču, a nakon dramatičnog finalnog meča sedma, iako je važila za favorita.

S.Veljković

Nakon ovog finala, pioniri Jovan Kondić i Ognjen Bunčić će sa još dva pionira nastupiti i na Prvenstvu Srbije vazdušnim pištoljem 6. maja u Ivanjici, koje će biti i poslednje takmičenje vazdušnim oružjem u ovoj sezoni.

(Pančevac/S.Veljković)

OMLADINSKA LIGA SRBIJE U VESLANJU: Srebro za Nikolinu Gerstner, Bogdan Manić i Kosta Vujko se okitili bronzom! FOTO

SVEČANO OTVORENI STARČEVAČKI DANI KNJIGE: Petodnevni program posvećen velikom srpskom književniku Milošu Crnjanskom! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.