AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Belu i Jazu!

18:11

10.05.2023

Podeli vest:

Pančevac

Društvo prijatelja životinja „Ljubimci” i „Pančevac” organizuju akciju pod sloganom „Ne kupuj – udomi”. Svake nedelje biće predstavljeni ljubimci za besplatno udomljavanje, to jest objavljene njihove fotografije sa osnovnim podacima.

Novi vlasnici su obavezni da svojim budućim ljubimcima pruže adekvatan smeštaj i negu, u skladu s propisima.

BELA

Ova prelepa kuca pojavila se u jednom školskom dvorištu, gde se sprijateljila s decom, ali to svakako nije okruženje za psa, pošto tu svašta može da je snađe. Bela, kako su je deca nazvala, sada traži siguran dom, a nakon sterilizacije biće spremna za udomljavanje. Veoma je pitoma i izuzetno je mirne naravi, a sve drugo može se saznati na kontakt-telefon 062/92-77-519.

JAZA

Ženka jazavičara, starosti oko dve godine, traži udomitelje, nakon što je sterilisana, mikročipovana i vakcinisana protiv besnila. Ova ženkica ima amputiranu zadnju levu nogu, ali to joj ništa ne smeta da trči i igra se s drugim psima. Izuzetno je aktivna i vesela, a naučena je i na povodac, pa se opravdano nada novim vlasnicima punim ljubavi i razumevanja. Trenutno se nalazi u gradskom prihvatilištu (telefon 013/352-148) u Vlasinskoj ulici 1.

Sve informacije o ovoj akciji mogu se dobiti na imejl adresi ljubimci.pancevo@gmail.com.
Ukoliko neko želi da udomi napuštenog psa ili štene, rasnog ili mešanca, ili je životinju izgubio, trebalo bi da pozove gradsko prihvatilište na 013/352-148. Na ovaj način svako može da pronađe vernog prijatelja za ceo život!

 

(Pančevac)

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Čupka i Miška!

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Klempu i Lepog

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Kikija i Mrvicu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.