AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Čupka i Miška!

14:51

27.04.2023

Podeli vest:

Pančevac

Društvo prijatelja životinja „Ljubimci” i „Pančevac” organizuju akciju pod sloganom „Ne kupuj – udomi”. Svake nedelje biće predstavljeni ljubimci za besplatno udomljavanje, to jest objavljene njihove fotografije sa osnovnim podacima.

Novi vlasnici su obavezni da svojim budućim ljubimcima pruže adekvatan smeštaj i negu, u skladu s propisima.

ČUPKO
Mužjak mešanac, starosti oko dve godine, traži svoj prvi stalni dom, nakon što je kastriran, mikročipovan i vakcinisan protiv besnila. Kao štene je stigao u gradsko prihvatilište, a oglašavan je nekoliko puta bez uspeha. Čupko je manjeg rasta, duge dlake, mirne naravi i socijalizovan je s drugim psima, a obožava da trči i jurca s drugim drugarima svoje vrste. Ko želi da ga upozna, može ga naći u gradskom prihvatilištu službe „Zoohigijene” u Vlasinskoj ulici 1 (013/352-148).

MIŠKO
Štenac – mužjačić, star oko dva meseca, traži dom, nakon što su ga neki nesavesni ljudi ostavili u dvorištu humanih sugrađana, gde nažalost ne može da ostane. Razigran je i veseo, a počeo je da laje, dok traži šansu da živi, koju po svemu zaslužuje, jer garantovano će biti odan prijatelj i čuvar kada još malo odraste. Druge informacije o njemu mogu se dobiti pozivom na telefon 060/059-57-57.

Sve informacije o ovoj akciji mogu se dobiti na imejl adresi ljubimci.pancevo@gmail.com.
Ukoliko neko želi da udomi napuštenog psa ili štene, rasnog ili mešanca, ili je životinju izgubio, trebalo bi da pozove gradsko prihvatilište na 013/352-148. Na ovaj način svako može da pronađe vernog prijatelja za ceo život!

(Pančevac)

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Klempu i Lepog

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Kikija i Mrvicu!

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Sestrice i Pet Teslaša!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.