AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Klempu i Lepog

09:48

19.04.2023

Podeli vest:

Pančevac

Društvo prijatelja životinja „LJubimci” i „Pančevac” organizuju akciju pod sloganom „Ne kupuj – udomi”. Svake nedelje biće predstavljeni ljubimci za besplatno udomljavanje, to jest objavljene njihove fotografije sa osnovnim podacima.

Novi vlasnici su obavezni da svojim budućim ljubimcima pruže adekvatan smeštaj i negu, u skladu s propisima.

KLEMPA

Mužjak star oko osam meseci traži novi dom, a najverovatnije je mešanac s genima labradora i kane korsa ili doge argentino. Nakon što je kastriran, mikročipovan i vakcinisan protiv besnila, privremeno boravi u gradskom prihvatilištu (013/352-148) i bio je
preplašen kada je stigao tamo, pa se pretpostavlja da je mnogo toga prošao. Na povodac još nije navikao, tako da bi za njega za početak bilo najbolje neko dvorištance.

LEPI

Mužjak, mešanac pit s genima bulterijera, star oko četiri godine, traži nove i odgovorne vlasnike, pošto je kastriran, mikročipovan i vakcinisan protiv besnila. To je pas koji obožava ljude i maženje, naučen je na povodac i socijalizovan s drugim psima. Iako možda nekome ova rasa deluje zastrašujuće, on je poprilično mirne naravi. Nalazi se u gradskom prihvatilištu službe „Zoohigijene” u Vlasinskoj 1 (telefon 013/352-148).

Sve informacije o ovoj akciji mogu se dobiti na imejl adresi ljubimci.pancevo@gmail.com.
Ukoliko neko želi da udomi napuštenog psa ili štene, rasnog ili mešanca, ili je životinju izgubio, trebalo bi da pozove gradsko prihvatilište na 013/352-148. Na ovaj način svako može da pronađe vernog prijatelja za ceo život!

 

(Pančevac)

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Kikija i Mrvicu!

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Sestrice i Pet Teslaša!

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Lepu i Pulinku!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.