BEZ GOLOVA NA STADIONU BEZ PUBLIKE 170. večiti derbi Crvene zvezde i Partizana prošao bez pobednika!

21:30

26.04.2023

Podeli vest:

printscreen/ig: fotblfotbl

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su nerešeno 0:0 u 170. večitom derbiju.

Utakmica 2. kola plej-ofa u prvenstvu Srbije odigrana je bez prisustva gledalaca na stadionu Partizana u Humskoj.

Posle ove utakmice Crvena zvezda ima 86 bodova na prvom mestu, dok je Partizan stigao do 58. boda i nalazi se na deobi četvrte pozicije.

Posle 13 godina večiti su odigrali u Humskoj bez golova, a Crvena zvezda nije uspela da razbije maler koji traje od 2016. godine, od kada nema pobedu na stadionu Partizana.

Ne može se reći da je utakmica bila dosadna. Bilo je šansi na obe strane. Utisak je da je Partizan propustio više šansi, ali je Zvezda pogodila stativu u finišu meča.

U prvom poluvremenu su Dijabate na jednoj, a Katai na drugoj strani propustili najbolje prilike.

U drugom poluvremenu šanse su na jednoj strani propustili Natho i Jović, a Bukari na drugoj strani.

– Dosta sadržajan derbi. I mi i oni smo imali prilike. Ko god da je prvi postigao gol promenio bi tok derbija. Nismo birali dobre odluke u zadnjoj trećini, bili smo dosta pasivni. Partizan je imao bar dve dobre šanse. Da je bilo golova, derbi bi imao dobru ocenu. Ovako bez golova i publike… – rekao je Miloš Milojević.

– Zadovoljan sam onim što su moji igrači prikazali. I po sastavu ste videli da smo hteli da pobedimo. Imali smo bolje šanse nego Crvena zvezda. Boli me što nismo uspeli da ih realizujemo. Bilo bi mnogo bolje da je bilo publike, sve bi lepše izgledalo. Igrači imaju veliki teret u glavi. Ja se trudim da taj pritisak preuzmem na sebe. Videli ste danas da su pokazali karakter. Imali smo šanse, mogli smo da pobedimo – rekao je Igor Duljaj.

– U ovoj situaciji ne možemo da budemo zadovoljni. Hteli smo pobedu. Bilo je šansi na obe strane, naše za nijansu zrelije. Neobičan ambijent bez navijača, nedostajali su. Čestitao bih i jednoj i drugoj ekipi na fer i korektnoj igri. Teret postoji, mi ne možemo da pobegnemo od toga, ovo je najteži period za klub. Moramo da izađemo iz toga – rekao je kapiten Partizana Slobodan Urošević.

 

(Pančevac/Kurir)

DERBI BEZ POBEDNIKA Železničar igrao nerešeno sa Grafičarem na domaćem terenu! FOTO

REMI PO MERI OBE EKIPE: Železničar i IMT podelili bodove, naši fudbaleri korak bliži Superligi Srbije!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.