SKUPO KAŽNJENE GREŠKE FK Železničar poražen u Novom Pazaru! Pančevačka ekipa zaslužila bar jedan bod na ovom meču! FOTO

22:10

27.08.2023

Podeli vest:

Milan Šupica

U 5. kolu Super Mocart BET lige Železničar je izgubio u Novom Pazaru od istoimene ekipe sa 1:0 (1:0).

Može se reći da je po svemu viđenom pančevačka ekipa zaslužila bar jedan bod na ovom meču, jer je bila ravnopravan protivnik u većem delu susreta, a u drugom poluvremenu i bolji protivnik.

U prvih 45 minuta viđena je ravnopravna borba sa po jednom izglednom prilikom na obe strane i kada se očekivao poslednji sudijin zvižduk Konatar gudi jednu loptu na sredini terena, Novopazarci to koriste za brz kontranapad, usledio je odličan centaršut sa desne strane, a Obradović sa peterca neometan glavom neodbranjivo šalje loptu u mrežu nemoćnog golmana Živkovića.

Tako su domaćini na odmor otišli sa minimalnom prednošću posle ravnopravnog duela.U drugom poluvremenu Pančevci su zaigrali mnogo odlučnije, imali su teernsku inicijativu, lia nikako nisu uspevali da materijalizuju svoju bolju igru. Kazna je stigla u 89. minutu kada je Nikola Bogdanovski postigao gol, ali njegov pogodak nije priznat zbog ofsajda. Posle ovog kola Železničar se nalazi na pretposlednjem mestu sa 3 osvojena boda.U narednom kolu Novi Pazar će u goste šestostrukom uzastopnom šampionu Crvenoj zvezdi, dok će Železničar dočekati Čukarički.

(Pančevac/G.J.)

PREDSTAVLJEN NOVI TRENER FK ŽELEZNIČAR Linta: Većinu igrača poznajem! Očekujem da ćemo izboriti opstanak iako smo loše startovali! Železničar ima kvalitet za Super ligu

DIZELKA PUTUJE U NOVI PAZAR: Novi trener je već odradio nekoliko treninga sa prvotimcima Železničara! Svi se nadaju se da će „šok-terapija” uroditi plodom

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.