DIZELKA PUTUJE U NOVI PAZAR: Novi trener je već odradio nekoliko treninga sa prvotimcima Železničara! Svi se nadaju se da će „šok-terapija” uroditi plodom

11:07

25.08.2023

Podeli vest:

Milan Šupica
Fudbaleri Železničara putuju u Novi Pazar na megdan u nedelju sa istoimenim domaćim timom. Ponovo će biti na velikom iskušenju, a predvodi ih novi trener Aleksandar Linta, koji je na čelo stručnog štaba došao posle poraza od Voždovca, trećeg uzastopnog.
 Novi trener je već odradio nekoliko treninga sa prvotimcima Železničara, a poklonici najvažnije sporedne stvari u Pančevu i južnom Banatu, nadaju se da će „šok-terapija” uroditi plodom već u prvoj narednoj utakmici.
Posle gostovanja u Novom Pazaru, „Želji” predstoji duel sa Čukaričkim na svom terenu, a onda i pauza u šampionatu, zbog okupljanja reprezentacije, koja će svakako dobro doći.
Aleksandar Linta je trenersku karijeru započeo na Islandu, bio je asistent u Voždovcu, Vojvodini, mladim reprezentativnim selekcijama Srbije i ljubljanskoj Olimpiji, radio je i u Kazahstanu, a u Superligi Srbije predvodio je Radnički 1923 iz Kragujevca, Voždovac, Radnik iz Surdulice i novosadsku Mladost GAT.
Kako navodi Maxbet sport Linta je bio bez posla godinu dana otkako je napustio Mladost GAT. Pre toga je vodio Radnik iz Surdulice, Voždovac, kragujevački Radnički, a bio je i selektor reprezentacije Srbije do 18 godina. Najviše se zadržao u Voždovcu gde je ekipu vodio na 29 utakmica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MaxBet Sport (@maxbetsport)

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.