POČELE PRIPREME ZA NOVU SEZONU: Košarkaši Tamiša odigraće nekoliko kontrolnih utakmica već od 2. septembra

08:35

17.08.2023

Podeli vest:

Instagram/KKTamis

U ponedeljak košarkaši Tamiša počeli su pripreme za novu sezonu. Igrači trenutno rade u hali na Strelištu, gde će obaviti kompletne pripreme. Košarkaši Tamiša odigraće i nekoliko kontrolnih utakmica i to već od 2. septembra. Do kraja meseca stručni štab ekipe je planirao od šest do osam utakmica.

– Oformili smo tim na vreme, počeli smo sa radom sedam dana ranije u odnosu na proteklu sezonu i to je dobro. Ostali smo bez četvorice najboljih igrača, ali s druge strane nam je i drago, jer su otišli na bolje ugovore. Smiljanić je postao novi čkan Zlatibora, Rasel je prešao u MZT iz Skoplja, Lugić je novi igrač Džokera, a Šinik je otišao u mađarski Kečkemet. Mi ćemo vredno raditi kao i do sada, po dva puta dnevno.

Naš cilj je da budemo stabilni, da najpre obezbedimo opstanak u ligi, ali uvek težimo i višim ciljevima. Liga će ove sezone biti izuzetno jaka, mnogi su uložili veliki novac u svoje ekipe. Spartak iz Subotice, Metalac iz Valjeva, Zlatibor… to će biti glavni favoriti, ali mi ni u jedan meč nećemo ući sa belom zastavom. Naprotiv. Od 2. septembra počećemo i sa odigravanjem kontrolnih mečeva, odigraćemo od šest do osam utakmica i siguran sam da ćemo spremno dočekati trku za bodove koja startuje 30. septembra – rekao je prvi trener Tamiša Bojan Jovičić.
U prelaznom roku klub iz našeg grada pojačali su Omar Pajić, Marko Grković, Marko Popović, momci koji igraju na krilnim pozicijama. Vratio se jedan od najboljih poentera lige Stefan Mitrović, a došli su i bekovi Đorđe Rakočević i Strahinja Ćurčić, kao i plejmejker Dante Trejsi.
– Pre svega želim va, da budete zdravi i da pripremni period odradite najbolje što možete. Ekipa izgleda baš onako kako smo i želeli, a došli ste u ozbiljan klub. Od vas očekujem velike ambicije i siguran sam da ćete, uz svoje trenere, ostvariti sve ono što smo zamislili – istakao je u obraćanju igračima prvi čovek Tamiša Darko Jovičić.
Tim će raditi dva puta dnevno, u Hali sportova na Strelištu i na Sportskom centru „Mladost”, a stručni štab Bojana Jovičića, čine i pomoćni treneri Saša Radović, Aleksandar Jovanović i Zoran Topić, kondicioni trener Goran Popović i fiziterapeut Darko Kostić.

(Pančevac)

CRVENI KRST PANČEVO: Nema dovoljno zaliha krvi

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.