EGZIT POČEO DA PUNI DŽEPOVE NOVOSAĐANA: Stan za četiri dana iznajmljuju za VRTOGLAVIH 1.500 evra

16:38

28.06.2023

Podeli vest:

Printscreen

I ove godine uoči festivala Egzit Novosađani nude stanove, sobe i kuće, a neki od njih uspevaju da zarade i više mesečnih plata jer četvorodnevni najam nekretnine košta od 200 do 1.500 evra, dok je soba u hostelu dostupna za 15 evra po danu.

Kako prenosi dnevnik.rs, mnogi Novosađani se tokom trajanja festivala isele iz svojih stanova kako bi zaradili dodatni novac, a sudeći po oglasima većina njih za najam stana na jedan dan traži 50 evra po osobi. Ako je reč o luskuznim stanovima, cene ide još više.

Kada je reč o luksuznim vilama sa bazenom, najam za četiri dana košta 1.500 evra, dok je agencijska provizija za tu uslugu 400 evra. Smeštaj u hostelima košta od 15 evra po danu, a u hotelima od 100 evra po danu.

Što se tiče najpovoljnijeg smeštaja u Novog Sadu to je i dalje Egzitov kamp na Štrandu. Cena karte je 39 evra po osobi,a kamp je otvoren od 5. do 12. jula.

(Pančevac/dnevnik.rs)

POTRESNO! NE ZNA NI KOLIKO IMA GODINA, NI KOJI JE DAN: Vlade živi potpuno sam i nemoćan u udaljenom sjeničkom selu, krov na staroj kućici preti svakog trenutka da se uruši i zatrpa ga živog (FOTO I VIDEO)

VELIČANSTVEN, ALI TUŽAN VIDOVDAN OBELEŽEN U CRKVI LAZARICA: Episkop žički Justin poslao snažnu poruku Srbima

PANČEVAČKI VUKOVCI LEPO SE PROVELI U ZASAVICI I SIRMIJUMU! Uživali u vožnji brodićem i dobrom ručku! FOTO

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.