ZNAMO I NOVAKOVOG PROTIVNIKA U FINALU: Rud počistio Zvereva za nešto više od dva sata i zakazao veliki spektakl za nedelju!

21:30

09.06.2023

Podeli vest:

Printscreen/yt/Roland-Garros

Norvežaninu baš prija Rolan Garos!

Drugi finalista ovogodišnjeg Rolan Garosa je najbolji norveški teniser Kasper Rud i on će se za titulu boriti sa našim Novakom Đokovićem, koji je ranije danas savladao Karlosa Alkaraza sa 3:1.

Rud je večeras u drugom polufinalu lakše nego što se očekivalo savladao nemačkog predstavnika Aleksandra Zvereva sa ubedljivih 3:0, po setovima 6:3, 6:4 i 6:0.

Ovo je za Ruda treći plasman u finale jednog grend slem turnira. On je i prošle godine igrao u finalu Rolan Garosa, gde je poražen od Rafaela Nadala, a zatim je bio i finalista US opena prošlog leta, gde je bolji od njega bio Karlos Alkaraz.

Večeras se prava borba vodila samo u prva dva seta.

Kasper Rud je prilično lako uspevao da neutrališe snažne servise Zvereva, pa je u prvom setu napravio dva brejka, u drugom još jedan, a u trećem se igra nemačkog tenisera potpuno raspala i na terenu je izgledalo kao da je jedva čekao kraj ovog meča.

Samo dva sata i sedam minuta je trajao ovaj duel, potpuna dominacija Ruda koji će pun samopouzdanja dočekati finale u kom će se naš Novak Đoković boriti za rekordnu, 23. grend slem titulu.

(Pančevac/Sportske)

ĐOKOVIĆ IDE U FINALE ROLAN GAROSA! Nije hteo Karlos da preda meč, Novak ga rutinski priveo kraju u trećem i četvrtom setu! VIDEO

ĐOKOVIĆ NA KORAK OD ISTORIJSKOG USPEHA: Poznato je i vreme odigravanja finalnog meča! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.