NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ U BUJANOVCU: Danijela se porodila na naplatnoj rampi, srećnog oca vest je dočekala na bazi Jug FOTO

14:46

05.06.2023

Podeli vest:

Pančevac

Danijela Veljanović (27) iz Žuželjice porodila se noćas u sanitetu bujanovačke Hitne pomoći, na naplatnoj rampi u Bujanovcu i na svet donela četvrtu ćerku. I beba i mama su dobro, a srećnog oca vest je dočekala na bazi Jug.

– Ja radim u vojsci, bio sam na bazi Jug kad mi je supruga javila da je dobila bolove. Moja sestra je odmah pozvala Hitnu pomoć i dok sam ja stigao Hitna je već povezla – kaže za Bujanovačke otac deteta, tridesetogodišnji Marko Veljanović iz Žuželjice.

Međutim, beba nije sačekala da stigne do porodilišta, već je porođaj krenuo u kolima Hitne pomoći na naplatnoj rampi u Bujanovcu.

– Lekar iz Hitne pomoći i medicinka sestra odlično su obavili zadatak i porodili je bez problema. I beba i mama su dobro – kaže uzbuđeno Veljanović. On se javno zahvalio dr Bejtuli Ajetiju i medicinskoj sestri Snežani Trajković, koji su uspešno porodili njegovu suprugu van porodilišta.

Veljanovićima je ovo četvrta ćerka. Danijela se porodila mesec dana pre termina i rodila bebu od 2.250 grama. Beba i mama su sada u vranjskom porodilištu i obe su dobro.

Ovo nije prvi ovakav podvig lekara bujanovačke Hitne pomoći.

(Pančevac/Bujanovačke)

GLUMCI IZ ZRENJANINA NASTUPILI U KAČAREVU: Predstava „Aska i vuk“ oduševila mališane

POKLON PALMINIH PRIJATELJA Dve kamile iz Egipta stižu Zoo-vrtu u Jagodini

TROFEJ BEOGRADA 2023: Anja Crevar osvojila dve zlatne medalje i overila vizu za SP u Fukuoki VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.