TROFEJ BEOGRADA 2023: Anja Crevar osvojila dve zlatne medalje i overila vizu za SP u Fukuoki VIDEO

14:03

05.06.2023

Podeli vest:

Printscreen/YT/OKS

Pančevka Anja Crevar osvojila je dve zlatne medalje na međunarodnom plivačkom mitingu „Trofej Beograda 2023“. Proglašena je za najuspešniju plivačicu takmičenja.

Anja Crevar isplivala je „A“ normu za učešće na Svetskom prvenstvu u plivanju u Fukuoki na mitingu „Trofej Beograda“ na bazenu „Milan Gale Muškatirović“.

Najbolja srpska plivačica 400 mešovito je isplivala za 4:42;42, što je za za nešto više od pola sekunde bolje od standarda za učešće na planetarnom šampionatu krajem jula. To je ujedno i najbolji rezultat takmičenja u konkurenciji dama.

Anja Crevar  nastupila je u trkama 400m mešovito i 200m delfin u kojima je osvojila zlatne medalje. Osvojila je 1.590 FINA bodova u obe finale trke.


Za Anju Crevar ovo takmičenje bilo kvalifikaciono za svetsko prvenstvo koje će se održati u julu, u Fukuoki u Japanu, a u disciplini 400m mešovito, sa vremenom 4.42,42 ona je ostvarila propisanu normu i siguran je učesnik ovog takmičenja.

 

Pored svetskog prvenstva Anju očekuje i nastup na evropskom prvenstvu za takmičare do 23 godine koje će se održati u Dablinu u Irskoj avgusta ove godine.

(Pančevac/N1/Instagram)

ZlATAN IBRAHIMOVIĆ U SUZAMA OBJAVIO KRAJ KARIJERE: Imao sam ponude drugih klubova, ali vreme je da se oprostim od fudbala!

PANČEVCI USPEŠNI NA PRVENSTVU SRBIJE U BENČ PRESU: Dizači tegova „Dinama“ osvojili 3 zlatne medalje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.