RASPAD U STOŽICAMA Cedevita razbila Partizan i izborila majstoricu! Još jedno bledo izdanje crno-belih!

22:10

30.05.2023

Podeli vest:

printscreen/ig: volim_kkpartizan

Izabranici Željka Obradovića izgubili su u Stožicama od Cedevita Olimpije rezultatom 95:83, pa će se „karta“ za finale ABA lige dodeliti nakon majstorice, koja je na programu narednog utorka u beogradskoj „Štark Areni“.

Košarkaši Partizana stigli su do prednosti u polufinalnoj seriji ABA lige pošto su u prvoj utakmici pobedili Cedevita Olimpiju rezultatom 85:70.

Crno-beli želeli su da večeras reše posao i overe plasman u finale, gde je svoje mesto već obezbedila Crvena zvezda. Ipak, to se nije desilo pošto je domaći tim uspeo da napravi pravo čudo, i baci Parni valjak na kolena.

Nakon eliminacije iz Evrolige, igra Parnog valjka je u velikom padu, izabranici Željka Obradovića u poslednje vreme ne liče na sebe, a večeras su crno-beli prikazali još jedno bledo izdanje.

Partizan je bolje otvorio meč, ali su se domaćini vrlo brzo „probudili“ i u potpunosti vratili u utakmicu, pa su nakon prvih 20 minuta vodili rezultatom 51:41.

Željko Obradović besneo je na svoje izabranike zbog loših odluka u napadu i manjka koncentracije u odbrani, a ni njegovi žustri tajm-auti nisu urodili plodom.

Kad god su crno-beli pokušali da se vrate u meč, domaćini su glatko odbijali te nalete i iskuno privodili meč kraju, a onda i zasluženo slavili!

U poraženom sastavu istakao se Kevin Panter sa 24 poena, 16 je upisao Dante Egzum, dok je Džejms Naneli dodao 14 poena.

Na drugoj strani najefikasniji bio je Jogi Ferel, koji je na svom kontu imao 21 poen, a dvoicfreni su bili još Zoran Dragić sa 12, kao i Edo Murić i Alen Omić sa deset poena.

 

(Pančevac/Kurir)

NIKOLA MILUTINOV ZAVRŠAVA SVOJ BORAVAK U MOSKVI! Srpskom centru istekao ugovor, velika šansa za Partizan?! VIDEO

POTVRDE STIŽU SA SVIH STRANA: Partizan i Crvena zvezda i sledeće godine zajedno u Evroligi!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.