NIKOLA MILUTINOV ZAVRŠAVA SVOJ BORAVAK U MOSKVI! Srpskom centru istekao ugovor, velika šansa za Partizan?! VIDEO

13:54

30.05.2023

Podeli vest:

Printscreen/yt/ПБК ЦСКА Москва

Centar završava svoj boravak u Moskvi.

Reprezentativac Srbije Nikola Milutinov je od danas i zvanično postao slobodan igrač nakon što mu je ugovor sa ekipom CSKA iz Moskve istekao.

„Teško je oprostiti se od neverovatnih saigrača, prijatelja i navijača koje sam sreo u CSKA i Moskvi. Uživao sam u svakom minutu igrajući ovde, bila je velika čast nastupati za veliki i istorijski klub. Ipak, vreme je da nastavim dalje. Želim sve najbolje i svu sreću svima u Moskvi. Siguran sam da će se CSKA vratiti u evropski vrh i da ćemo se ponovo sresti“, objavili su „Armejci“ reči Milutinova po rastanku.

Srbin je ove sezone bio MVP regularnog dela VTB lige koju CSKA na kraju nije uspeo da osvoji, a u periodu od tri godine provedene u klubu, centar je osvojio šampionat Rusije i VTB ligu.

Spekulacije o budućnosti Nikole Milutinova traju već duže vreme.

Tokom karijere, on je nastupao za Partizan i Olimpijakos, a upravo su se ova dva kluba spominjala kao potencijalna naredna destinacija 28-godišnjeg košarkaša.

Tokom jučerašnjeg dana su grčki mediji objavili kako je Olimpijakos ponudio Milutinovu platu oko 1.500.000 evra po sezoni ne bi li se srpski centar vratio u Pirej.

To je ubrzo demantovao njegov agent, pa ostaje da se vidi kakva sudbia čeka Nikolu Milutinova.

(Pančevac/Sportske)

NIKOLA JOKIĆ SAZNAO RIVALA U VELIKOM FINALU! Ni 151 put se nije dogodilo čudo, Boston stao na poslednjoj prepreci! VIDEO

OGLASILI SE I ZVANIČNICI ROLAN GAROSA: Novak Đoković NEĆE biti kažnjen zbog poruke „Kosovo je srce Srbije“! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.