GRAD PANČEVO: OVO je konačna lista građana kojima su odobrena sredstva za ugradnju solarnih panela!

08:49

18.05.2023

Podeli vest:

Pančevac

Grad Pančevo objavio je konačnu listu građana za sprovođenje mera energetske sanacije porodičnih kuća putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe na teritoriji grada Pančeva.

Domaćinstva koja su ostvarila pravo na subvenciju nalaze se na KONAČNOJ LISTI GRAĐANA.

U okviru realizacije Programa energetske sanacije stambenih zgrada, kuća i stanova Grada Pančeva za 2022. godinu, a u cilju finansijske podrške domaćinstvima u procesu energetske sanacije za 2022. godinu raspisan je Javni konkurs za sufinansiranje ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije na porodičnim kućama i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote na teritoriji grada Pančeva.

Mere energetske sanacije predviđene Programom, sprovode se kroz saradnju sa privrednim subjektima koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na energetskoj sanaciji stambenih objekata, a krajnji korisnici bespovratnih sredstava su domaćinstva na teritoriji Grada Pančeva.

Cilj sprovođenja mera energetske sanacije je unapređenje energetske efikasnosti i povećano korišćenje obnovljivih izvora energije na teritoriji grada Pančeva.

(Pančevac/Grad Pančevo)

EKIPA PANČEVCA U POSETI DOLOVU: Primer toga kako se uz druženje lepo živi! Evo šta su zabeležile kamere Pančevca! FOTO

ELEKTRODISTRIBUCIJA PANČEVO: Danas isključenje struje u Pančevu i Bavaništu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.