PREMINUO RAŠID SAKIĆ! NJEGOVA SESTRA ĐULKICA: U šoku sam, čula sam da je moj brat ubijen! Obdukcija će pokazati šta je istina!

14:14

16.05.2023

Podeli vest:

Printscreen/FB/Loznica Grad

Rašid Sakić (45), sin pokojnog pevača Sinana Sakića, preminuo je u KPZ Sremska Mitrovica, a uzrok smrti zasad nije poznat.

– Obavešteni su policija, tužilaštvo i sud. Telo će biti upućeno na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novi Sad – rekli su iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Nakon informacije da je u zatvoru u Sremskoj Mitrovici iznenada preminuo Rašid Sakić, poznat i po nadimku Ćelo, njegova sestra Đulkicu Sakić, koja sa porodicom živi u Švajcarskoj rekla je da je šokirana.

– Ne pitajte me ništa, jednostavno sam šokirana. April je bio mesec smrti porodice Sakić, prvo je umrla tetka, pa nana, majka mog pokojnog oca, pa sada Ćelo. Ja samo dragog Boga molim da se na ovome završi, da konačno stanu smrtni slučajevi u porodici Sakić. Jako sam emotivna osoba, celog dana samo plačem. Pitaju me moji prijatelji, zbog čega plačem, nakon svega što mi je tokom njegovog života činio, kako meni isto tako i mojoj mami, a ja kažem, da mu halalim sve ono što je bilo ili što je činio, rekla je Đulkica Sakić za Express i nastavila:

– Svako će jednog dana odgovarati za svoja dobra ili loša dela. Neka mu se dragi Allah smiluje i neka putuje nebeskim prostranstvima. Mene je o njegovoj smrti informisala policija, nazvali su me i saopštili mi tu tužnu informaciju. Da, jesmo se za njegovog života veoma često javno optuživali, ali sada sve to jednostavno nestaje i ostaje na neki način praznina nakon njegove, da li prirodne ili prinudne smrti. To opet kažem jer sam čula, kažem čula da je ubijen, a sada šta je istina dokazaće ili pokazaće obudkcija. Iza njega je ostao dvogodišnji sin, kojeg je dobio sa nekom curicom iz Loznice. Sa mamom se još nisam čula, zove me stalno, ali nemam snage da se javim na telefon. Tužna sam, ali svako ima svoju sudbinu, ovakvu ili onakvu. Svi smo Allahovi i njemu se vraćamo – rekla je Đulkica.

Na kraju je dodala da bi najradije volela da ne daje nikakvu izjavu jer ljudi će odmah početi da je osuđuju, ali s obzirom na to da sa “Expressom” ima dobru dugogodišnju saradnju odlučila je ipak da se obrati javnosti.

 

(Pančevac/Express)

OD SUTRA NOVI SISTEM NAPLATE KARATA U BEOGRADU Evo kako ćete kupiti kartu putem SMS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.