MONSTRUM IZ MLADENOVCA PRIZNAO ZLOČIN: Pucao sam da bi zastrašio stanovništvo Malog Orašja i Dubone!

17:40

06.05.2023

Podeli vest:

MUP

U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu saslušan je U.B. (21) zbog sumnje da je u četvrtak uveče, 4. maja, ubio osmoro i ranio 14 mladih momaka i devojaka, saznaje Kurir.

Prema našim saznanjima on je priznao zločin i dodao da je pucao da bi zastrašio stanovništvo!

– On je naveo da je upotrebom automatskog oružja na tri lokacije na teritoriji Smedereva i Mladenovca pucao na više lica koja su se nalazila u grupi, a koja nije poznavao, da bi zastrašio stanovništvo Malog Orašja i Dubone.

U.B. se, inače, tereti za krivično delo teško ubistvo, otmica i krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija.

– On se sumnjiči da je u kasnim večernjim satima i u toku noći na teritoriji Smedereva i Mladenovca hicima iz automatskog oružja lišio života 8 lica, dok je prilikom bekstva sa lica mesta najpre neovlašćeno koristio tuđe motorno vozilo, a potom u blizini naplatne rampe „Mali Požarevac“ pretio bombom taksisti i putnici u taksi vozilu, koja je bila u drugom stanju, te na takav način prinudio vozača da ga odveze do sela u opštini Kragujevac gde je kasnije i uhapšen – navodi se u saopštenju.

 

(Pančevac/Kurir)

TAKSISTA KOGA JE KIDNAPOVAO MONSTRUM IZ MLADENOVCA NE PROGOVARA! Tražio je da ga niko ništa ne pita jer je još u velikom šoku!

ODREĐENO ZADRŽAVANJE UROŠU B. IZ MLADENOVCA: Evo šta mu se sve stavlja na teret

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.