ODREĐENO ZADRŽAVANJE UROŠU B. IZ MLADENOVCA: Evo šta mu se sve stavlja na teret

18:30

05.05.2023

Podeli vest:

MUP

Uroš B. (21) uhapšen je jutros nakon što je, kako se sumnja, izvršio masakr u selima Malo Orašje i Dubona u okolini Mladenovca, kada je pobio osam i ranio 14 osoba u svom krvavom pohodu!

On je posle hapšenja doveden u policijsku stanicu u Smederevu gde mu je tamošnje Više javno tužilaštvo odredilo zadržavanje u trajanju od 48 sati, prenose mediji.

– U.B. se na teret stavljaju krivično delo teško ubistvo, krivično delo otmica i nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija – saznaje Kurir.

Prema rečima našeg izvora, policija intenzivno radi na tome da prikupi sve dokaze i otkrije da li je U.B. imao saučesnike i pomagače.

Kako prenose mediji, on će biti saslušan u nedelju u VJT u Smederevu.

Imao arsenal oružja

Policija je pretresom vikendice koju osumnjičeni koristi u mestu Ševšin pronašla: karabin sa optikom, pištolj, signalni pištolj, dva prigušivača, lovački nož i druge delove oružja, 164 metka različitog kalibra, 13 lovačkih patrona, 12 čaura, 4 signalna metka, 25 komada karabinske municije.

Takođe, prilikom pretresa kuće i pomoćnog objekta u naselju Vinjište, policija je pronašla četiri ručne bombe, više kutija sa pištoljskom municijom, više komada puščane municije, okvir za pištolj, dva okvira najverovatnije za automatsku pušku, nosač optike, kao i automatsku pušku bez fabričkog broja.

POLICIJA VODILA TERORISTU DA PREDA PUŠKU: Masovnog ubicu doveli u PU Smederevo

UBIO 8, RANIO 14 LJUDI: Prva fotografija hapšenja ubice iz Mladenovca! UBICA U MAJICI SA NACI SIMBOLIMA! Dve osmice, mapa i poruka NA TURNEJI

(Pančevac/Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.