UBIO 8, RANIO 14 LJUDI: Prva fotografija hapšenja ubice iz Mladenovca! UBICA U MAJICI SA NACI SIMBOLIMA! Dve osmice, mapa i poruka NA TURNEJI

09:44

05.05.2023

Podeli vest:

MUP Srbije

Masovni ubica Uroš Blažić (21) koji je sinoć ubio osam, a ranio 14 osoba je uhapšen.
Intenzivnom akcijom srpske policije, koja je sa svim raspoloživim snagama celu noć bila na terenu, nakon osam sati ubica je pronađen u okolini Kragujevca i uhapšen.

U vreme hapšenja na sebi je imao duksericu sa nacističkim obeležjima.Kako se vidi na fotografiji, na Uroševoj dukserici plave boje piše „Generation 88“. Dve osmice među pobornicima nacizma predstavljaju dva slova H, odnosno skraćenicu fašističkog pozdrava „Heil Hitler“ ili „Živeo Hitler“. Ispod natpisa je, da se uočiti, mapa Španije, Nemačke i Italije, država kojima su vladali fašistički režimi pre i tokom Drugog svetskog rata, a u Španiji i kasnije. Ispod mape je natpis „On tour“ (na turneji) koji je naveden u kontekstu prethodnog – „Generation 88“.

Kako saznajemo, u kući u kojoj je Blažić uhapšen pronađene su četiri bombe, oko 250 metaka i puško-mitraljez koje je on doneo u kuću svojih rođaka. Cela porodica koja je mu je pružila utočište je uhapšena.

 

MUP Srbije

Kako nezvanično saznaje naš portal, on je u to selo došao kod ujaka, a uhapšen je oko osam sati jutros. Nezvanično, sam se predao.

Prema prvim informacijama, pre hapšenja U. B. upao je u taksi vozilo i naterao taksistu da ga odveze u pomenuto selo, nedaleko do Kragujevca.

U. B. je od sinoć bio u bekstvu nakon što je pucao iz automatske puške na meštane nekoliko sela u opštini Mladenovac. Među njegovim žrtvama su i  i jedan policajac koji u tom trenutku nije bio na dužnosti i njegova sestra. Najmlađa žrtva je 2008. godište.

Prema saznanjima sukob sa ubicom je počeo u školskom dvorištu u mestu Dubona. U. B. je se posvađao sa nekoliko prijatelja, posle čega je otišao kući i vratio se sa automatskom puškom i zapucao. Uhapšeni je pucao na meštane nekoliko sela u opštini Mladenovac iz automatskog naoružanja, a u potragu je bilo uključeno više od 600 pripadnika policije, helikoptereske jedince…

Kako se saznaje, među žrtvama su i jedan policajac koji u tom trenutku nije bio na dužnosti i njegova sestra.

Meštani Dubone  šokirani su  onim što se u njihovom i drugim mestima dogodilo.

Kažu i da su zgranuti činjenicom da je osumnjičeni za nezapamćeni zločin uvek delovao kao dobro dete i da nemaju predstavu šta bi mogao biti motiv takvog gnusnog čina te da je   je Uroš sin oficira Vojske Srbije koji radi u Generalštabu u Beogradu.Kako kaže meštanin, prema onome što su oni saznali Uroš je usmrtio i svoje najbliže rođake, navodno jednog svog brata, snaju i dečaka od 12-13 godina, njegovog sinovca.

ONI SU ŽRTVE UBICE IZ MLADENOVCA: Poznati identiteti 8 ubijenih

NAKON MASAKRA U MLADENOVCU: Uhapšen Uroš B. koji je osumnjičen da je u krvavom piru ubio 8, a ranio 14 ljudi

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.