DODIK O SNIMKU NA KOJEM VREĐA ĐOKOVIĆE: Zaseda RTS-a! Srđan Đoković bez komentara VIDEO

13:11

26.04.2023

Podeli vest:

Printscreeen/RTS

Snimci predsednika Republike Srpske Milorada Dodika pred gostovanje na RTS-u izazvali su brojne reakcije, pošto se na njima čuje kako vređa porodicu Đoković.

Poslanik Narodne skupštine Republike Srpske Nebojša Vukanović objavio je pomenuti video, nakon čega je usledilo more reakcija javnosti na ono što je Dodik izrekao.

Dodik je rekao da su Đokovići „teški“, a uz to je uputio i brojne uvrede.

„Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u pi**u materinu, uf… Naši ljudi to doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao auuu.. Ciganija poprilična mogu ti reći… Oni saradnici njegovi, još izgubi…“, rekao je on u razgovoru sa novinarom Gorislavom Papićem pred početak emisije “Oko”.

 

Dodik je izjavio da mu je žao što je ovim povodom doživeo razočarenje u RTS,navodeći da je „delujući iz zasede, iz njima poznatih razloga, na krajnje neprofesionalan način RTS odlučila je da deluje u vidu sačekuše, i time poljulja njegovo inače visoko poverenje u tu nacionalnu medijsku kuću“, piše N1 Sarajevo.

„Gostujući sinoć u emisiji „Oko“ RTS-a, izneo sam stav o svim postavljenim pitanjima, otvoreno, jasno, precizno kao i uvek. Moj odnos sa voditeljem emisije Gorislavom Papićem ostaje pun poštovanja i uvažavanja. Porodica Đoković je časna, ali izložena raznim neprijatnostima i podmetanjima iz onog dela Srbije koji im ne može oprostiti uspeh“, rekao je Dodik i dodao:

“Žao mi je što sam ovim povodom doživeo razočarenje u RTS. Nastaviću da poštujem i uvažavam uspeh neponovljivog Novaka Đokovića i da kao i do sada poštujem i cenim njegovu porodicu. Završićemo sve dogovore u vezi sa turnirom ‘Srpska open’. Drago mi je što sam upoznao menadžerske i rukovodeće sposobnosti Đorđa Đokovića i ostajem veoma zahvalan na činjenici da je turnir ove godine održan u Banjaluci.

Na pitanje portala N1 za reakciju, Srđan Đoković je samo kratko odgovorio da „nema komentara“.

(Pančevac/RTS/N1)

ZORANA OBJASNILA DA JE NAPUSTILA SNS JER STRANKA VIŠE NIJE ISTA: Evo kako se Mihajlovićka menjala poslednjih 13 godina! Neko od vlasti osedi, a neko se sredi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.