ZORANA OBJASNILA DA JE NAPUSTILA SNS JER STRANKA VIŠE NIJE ISTA: Evo kako se Mihajlovićka menjala poslednjih 13 godina! Neko od vlasti osedi, a neko se sredi

12:01

26.04.2023

Podeli vest:

Pritnscren/YT

Bivša ministarka i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je u intervjuu za portal Nova.rs da je napustila Srpsku naprednu stranku jer SNS nije više ista organizacija u koju se ona učlanila pre 13 godina.

Dodala je da joj se ne dopada preobražaj koji je doživela partija u koju se učlanila 2010. godine. U ist vreme na društvenim mrežama kruže fotografije koje svedoče i o ličnim promenama Mihajlovućeve od pre 13 godina i sada.  E sad, nekima se sviđaju te promene, nekima ne, ali je očigledno da je s promenama njen izgled i status bio sve luksuzniji i da joj je to prijalo.

Svi ćemo se složiti,  da je Zoranu Mihajlović vlast  i članstvo u SNS potpuno promenilo. To pokazuju i slike od pre deceniju i po koje se i dalje mogu naći po društvenim mrežama.

Printscreen/YT

Zorana je prvi put ušla u Vladu 2004. godine kao savetnica Miroljuba Labusa.

Printscren/YT

Punija, tamnokosa i očigledno samostalno našminkana, aktuelna potpredsednica Vlade izgleda zaista neprepoznatljivo.

A onda je moć polako počela da čini svoje. Prvo je promenila boju kose.

Onda je polako nabavila i šminkera, frizera i člansku kartu SNS-a.

 

Zorana Mihajlović uvek je bila sređena, perfektno našminkana, negovana i bez greške stilizovana. Kamera je obožavala. Ustajala je veoma rano, ali Zorana ne krila da joj nikada nije teško da brine o sebi, a u pomoć su joj pristizali i ljudi u koje je imala beskonačno poverenje.

‒ Šminka me moja prijateljica niz godina. Nije joj teško i mnogo joj hvala za to. Ona stvarno dolazi u pet ujutro i našminka me jer ja ne umem. Probala sam i učila, ali to nije to. Mislim da jeste ukoliko nemam slikanje ili neku emisiju, ali pošto sada gotovo svakog dana imam takve obaveze, ona dolazi da me našminka i to ne traje dugo, a ja se lepše osećam ‒ objasnila je Zorana prilikom gostovanja u na televiziji „Kurir“.

Često se spekulisalo da Zorana dosta novca ulaže u garderobu, tašne i kozmetiku, ali ona  priznaje da je i u srednjoj školi vodila računa o koži, kosi i garderobi, bez obzira na kilažu.

 

Printscreen/YT

Ona je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama često podeli  neke trenutke iz njenog privatnog života, sa tretmana manikira iz kozmetičkog salona, ali i fotografiju pripremljenog štiva koje planira u narednom periodu da pročita:

– Malo boja, malo ulešavanja. Hladna jutra su uvek lepša uz kafu i knjige – napisala je Mihajlovićeva ispod fotografija sa društvenih mreža.

Rođena je 1970. godine u Tuzli. Živi i radi u Beogradu. Iz prvog braka ima sina Dragana, a od 2012. godine u vezi je sa biznismenom Vladimirom Atanackovićem, sa kojim se zabavljala još u srednjoj školi. Tečno govori engleski, italijanski i francuski jezik.

Šta ćeš, neko od vlasti osedi, a neko se sredi. Ili makar da sve od sebe da to uradi.

(Pančveca/Noizz)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.