16. FOTO SAFARI U IVANOVU Brojni fotografi iz zemlje i inostranstva okupiće se u nedelju na ovoj manifestaciji!

13:08

21.04.2023

Podeli vest:

printscreen/TV Pančevo

U nedelju u 10 sati u Ivanovu počinje 16. Foto safari na kojem se okupljaju brojni istaknuti fotografi iz naše zemlje, ali i iz inostranstva.

Oni će obilaziti tokom čitavog dana selo i okolinu, a organizator je obezbedio za sve učesnike i posetioce čamce za plovidbu Dunavom i druga prevozna sredstva za fotografisanje na kopnu.

Fotografi rado dolaze na ovu manifestaciju, jer ih inspirišu prirodne lepote i brojne životinje u ovom kraju, a neki od njih najviše vole da fotografišu seoska domaćinstva i meštane u narodnim nošnjama. Svi učesnici su dužni da na kraju dostave svoje dve najbolje fotografije koje će učestvovati na izložbi 15. avgusta i one ostaju u trajnom vlasništvu Doma kulture u Ivanovu. Na ovaj način već je stvorena bogata arhiva od nekoliko hiljada fotografija sela koja će buduće generacije podsećati kako je ovo malo selo nekada izgledalo.

 

(Pančevac/G.J.)

EKOLOŠKA AKCIJA ULEPŠAJMO KOTEŽ Učenici osnovnih i srednjih škola, ali i deca iz vrtića učestvovali u čišćenju naselja! FOTO

PRIMA 22 UČENIKA: Do 24. aprila prijave za polaganje prijemnih ispita u Srednjoj baletskoj školi „Dimitrije Parlić“ iz Pančeva

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.