PANČEVCI USPEŠNI NA PRVENSTVU VOJVODINE U KROSU Atletičari Panonije se vratili iz Zrenjanina sa tri medalje! FOTO

16:42

18.04.2023

Podeli vest:

AK Panonija

U subotu u Zrenjaninu je održano Prvenstvo Vojvodine u krosu. Atletski klub „Panonija“ je nastupio sa 9 atletičara a osvojene su i tri medalje.

U trkama kategorija 2012. godišta i mladjih na „Krosu Proletera“ kao prvi je nastupio Lav Grujević (2015) i u prvoj trci doneo srebro za Panoniju. Već u narednoj trci dečaka 2014. godišta bronzano odličje je zaradio Aron Stojić kome je ovo prvo zvanično takmičenje.

U trci devojčica 2013. godišta odlična je bila i Ogla Gošić koja je osvojila 4. mesto, kao i Danka Nedeljković, koja je u ovoj trci zauzela 8. mesto. U trci devojčica 2012. godišta Anastasija Stošić koja se plasirala među prvih 10.

AK Panonija

Odmah nakon toga u prvoj trci Prvenstva Vojvodine u krosu na četvrtom mestu se našao Petar Sekulić, kome je za dlaku izmakla bronzana medalja. U trci mlađih pionirki Nina Štrkalj i VAlentina Mirkov su se plasirale među prvih 15, a Vladimir Mirkov je trku završio na 6. mestu u trci starihih pionira.

U trci mlađih juniora je zablistao Zandi Štrkalj koji je na stazi dužine 3000m doneo juniorsku bronzu Panoniji. U trci seniora na 6000 m Danijel Grujević je zauzeo odlično 5. mesto i popravio svoj lični rekord.

„Panoniju“ očekuje uskoro serija trka na stazi gde će nastupiti u svim kategorijama.

 

(Pančevac)

MEMORIJALNI DŽUDO TURNIR „SRĐAN ĆOLIĆ“ ODRŽAN U BRUSU: Četiri medalje za DŽK Dinamo iz Pančeva!

ODLIČAN VIKEND ZA PANČEVAČKE BORCE: Žetva medalja u Staroj Pazovi!

USPEŠAN VIKEND ZA ATLETIČARE DINAMA IZ PANČEVA: Ksenija Mrkela, Sanja Marić i Strahinja Stevšić osvojili zlatnu medalju!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.