ODLIČAN VIKEND ZA PANČEVAČKE BORCE: Žetva medalja u Staroj Pazovi!

09:53

18.04.2023

Podeli vest:

Pančevac

Takmičari sekcije „Kimura BJJ” iz našeg grada, ogranka MMA akademije Pančevo, koju predvodi trener Marko Radaković, imali su veoma uspešan vikend. Osam članova ovog kluba nastupilo je na srpskom „Bjj gi i no gi” izazovu koji je održan u Staroj Pazovi.

Najmlađi borac iz našeg grada Lazar Milenković u grupi četrnaestogodišnjaka do 56 kg, u disciplini gi, pobedio je rivala iz Rusije i tako osvojio najsjajnije odličje. Sjajan je bio i Jovan Sanader, koji se borio u kategoriji mladih do 73 kg. On je prvi meč dobio gušenjem, a onda je posle dobrog otvaranja četvrtfinalne borbe izgubio meč polugom. Zbog povrede je morao da preda meč za bronzu, pa je na kraju zauzeo četvrto mesto. Andrija Stanišić je osvojio zlatne medalje u disciplinama gi i no gi, u kategoriji mladih do 81 kg. U grupi odraslih do 85 kg Vladimir Stojanovski je posle dve pobede bio eliminisan pa se plasirao na četvrto mesto. U kategoriji mastera u disciplini gi nadmetali su se Dobrivoje Jotić i Kristijan Dumitrašku, koji su osvojili zlatna odličja u svojim kategorijama.

U najbrojnijoj kategoriji na takmičenju, kategoriji odraslih belih pojaseva do 77 kg, klub iz našeg grada predstavljali su Ognjen Milosavljević i Bojan Drinić, koji su se posle sjajnih borbi susreli u finalu, gde su podelu medalja odlučili bacanjem novčića. Tako je Bojan osvojio zlato, a Ognjen srebro. Bojan Drinić se nadmetao i u disciplini no gi, u čemu je zaslužio bronzano odličje, a potom je proglašen za najboljeg borca na turniru u kategoriji belih pojaseva.

Takmičarima iz našeg grada predstoje brojni izazovi u narednom periodu, a oni nastavljaju da se pripremaju pod stručnim nadzorom svog trenera Marka Radakovića.

(Pančevac/A.Živković)

USPEŠAN VIKEND ZA ATLETIČARE DINAMA IZ PANČEVA: Ksenija Mrkela, Sanja Marić i Strahinja Stevšić osvojili zlatnu medalju!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.