ZBOG INCIDENATA NAVIJAČA PREKINUT MEČ IZMEĐU PARTIZANA I ČUKARIČKOG: Nastavak sutra od 18 časova! VIDEO

19:45

11.04.2023

Podeli vest:

Printscreen/yt/Arena Sport TV

Čukarički mora da odbrani Banovo brdo protiv Partizana ukoliko želi da ostane minimum na trećoj poziciji posle prvog dela Mozzart bet Superlige. Brđani su pre dva kola uspeli da „prelete“ crno-bele iz Humske, u Ivanjici su uspeli da odbrane treće mesto, a danas ne smeju da izgube ukoliko žele da im rival gleda u leđa na startu plej-ofa.

Čukarički je u dobroj formi, u meč ulazi sa četiri uzastopne pobede i saznanjem da mu odgovara dva znaka. Pobeda bi im, uz uslov da TSC ne trijumfuje na Voždovcu donelo i drugu poziciju u doigravanju, dok im remi obezbežuje minimum sadašnju poziciju. Uz to, crno-beli sa Banovog brda u poslednja četiri duela sa rivalom iz Humske na svom terenu imaju pobedu, dva remija i poraz.

Partizanu je pobeda imperativ jer bi u slučaju osvajanja tri boda pretekli sigurno Čukarički, a ukoliko TSC ne pobedi Voždovac na krovu Tržnog centra, onda bi bili i drugi posle 30. kola Mozzart bet Superlige jer imaju bolji međusobni skor od ekipe iz Bačke Topole. Trener Igor Duljaj ima i dalje problema sa igračkim kadrom, nema Belića i Dijabatea.

Meč je prekinut u 22. minutu.

(Partizan/Euronews)

NOVAK SAVLADAO GAHOVA, PA KRITIKOVAO SEBE: Igrao sam ružan tenis, trebaće mi malo vremena da se naviknem na podlogu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.