USPEŠAN VIKEND ZA PANČEVAČKE STRELCE: Jovan Kondić osvojio srebrnu medalju, bronza za Ognjena Bunčića! FOTO

12:16

10.04.2023

Podeli vest:

Pančevac/S.Veljković

Ekipa seniora puškom je prva, ekipa juniora druga, prva je pojedinačno juniorka Teodora Kondić, treći senior Gabriel Dautović, treći junior Nemanja Đorđević. Ekipa pionira pištoljem je prva, a pojedinačno je Jovan Kondić drugi a treći Ognjen Bunčić.

Pančevac/S.Veljković

Proteklog vikenda je u Pančevu održano Prvenstvo Vojvodine po B programu za pionire vazdušnom puškom i pištoljem, a i po C programu vazdušnom puškom za juniore i seniore. Aktivisti i sudije Streljačke družine „Pančevo 1813“ su bili odlični organizatori, iako je u toku takmičenja bilo čak 32 nastupa domaćih takmičara od ukupno 245 iz 22 vojvođanska kluba.

Pančevac/S.Veljković

Ni uspeh nije izostao. Ekipa pionira Streljačke družine “Pančevo 1813“ vazdušnim pištoljem je osvojila prvo mesto u sastavu: Jovan Kondić, koji je osvojio srebrnu medalju sa 177, Ognjen Bunčić, koji je osvojio bronzanu medalju sa 175 i Oliver Zoraje sa 149 krugova, a pojedinačno je nastupio i Nikola Flora sa 120 krugova kao i Ana Negovanović u konkurenciji pionirki.

Pančevac/S.Veljković

Ekipa pionirki puškom je osma a ekipa pionira peta. Nastupili su Ognjen Bunčić sa 178 (peti) i mladi takmičari Ognjen Đeletović sa 152, Luka Modošanov 150, Ana Negovanović 159, Ana Petković 154, Ivana Ančić 150 i Elena Flora sa 150 krugova koji su ispunili normu za nastup na Prvenstvu Srbije 06. maja u Ivanjici. Pojedinačno su nastupili i
debitanti Nikola Flora, Oliver Zoraje i Vukašin Šušić.

Ekipa seniora serijskom vazdušnom puškom po C programu, je ubedljivo osvojila prvo mesto u veoma jakoj konkurenciji od 12 ekipa i 48 takmičara, a Gabriel Dautović je osvojio bronzanu medalju. Za ekipu su nastupili Dalibor Pavlović sa 365 i Nemanja Đorđević sa 366 krugova, kao i pojedinačno Ognjen Lukić sa 346 krugova. Ekipa juniora je osvojila drugo mesto, a za ekipu su nastupili Nemanja Đorđević koji je osvojio bronzanu medalju sa 358 krugova, Ognjen Bunčić koji je četvrti sa 356 krugova i Ognjen Lukić sa 339 krugova, kao i pojedinačno Luka Modošanov sa 312 krugova.

Pančevac/S.Veljković

Teodora Kondić je sa 371 krugom osvojila zlatnu medalju u kategoriji juniorki, a sa 365 krugova je peta seniorka. Ekipa seniorki je osvojila četvrto mesto a ekipa juniorki šesto. Nastupile su još i seniorke Mirjana Stojanović sa 352 i Stanka Jakimovska sa 320 krugova i juniorke Ana Negovanović sa 323 i Nina Fara sa 303 kruga.

Pančevac/S.Veljković

Svi takmičari u juniorskim i seniorskim kategorijama su stekli pravo nastupa i na Prvenstvu Srbije koje će biti održano 07. maja takođe u Ivanjici.

(Pančevac/S.Veljković)

OBEĆANJE ISPUNJENO: Bokseri Profesionalca najbolji u državi! Doneli 5 zlatnih i 2 bronzane medalje sa Pojedinačnog Prvenstva Srbije FOTO

USPEŠAN VIKEND ZA PLIVAČE SPARTE: Četvoro plivača u Beogradu osvojilo ukupno sedam medalja!

PANČEVO IMA NOVOG SUPERLIGAŠA! Odbojkaši Borca iz Starčeva pobedom overili plasman u elitni rang takmičenja!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.