CRVENA ZVEZDA NOKAUTIRALA OLIMPIJAKOS Iako su prošle sedmice izgubili šanse da se domognu plej-ofa Evrolige, došli su do velike pobede!

21:10

06.04.2023

Podeli vest:

printscreen/tw: @kkcrvenazvezda

Crvena zvezda je izgubila šanse da se plasira u TOP 8 Evrolige, ali uprkos tome izabranici Duška Ivanovića večeras na parket Pionira nisu istrčali sa belom zastavom.

Želela je Zvezda da pobednički privede kraju ovu sezonu u Evroligi, i u tome je večeras uspela.

Pred krcatim Pionirom, tim sa Malom Kalemegdana pobedio je Olimpijakos rezultatom 87:79.

Zaista smo večeras gledali fenomenalnu košarku, košarkaši pomenutih ekipa priredili su nam sjajnu predstavu u kojoj je obilovalo mnogo lepih poteza, sjajnih asistencija, brutalnih zakucavanja i svega ostalog što pripada ovom sportu.

Košarkaši Crvene zvezde bili su silno motivisani večeras, više su želeli pobedu u odnosu na rivala, blistali su na parketu tokom svih 40 minuta, i može se reći potpuno zasluženo došli do pobede.

Nakon ove pobede Zvezda se nalazi na 11. mestu na tabeli sa skorom od 16 pobeda i 17 poraza, dok je Olimpijakos prvi sa skorom 23:10!

Najefikasniji u timu Crvene zvezde bio je fenomenalni Fakundo Kampaco sa 18 poena, dok je Holand meč završio sa jednim poenom manje. Petrušev i Vildoza su postigli po 12 poena, dok je Mitrović ubacio 10 poena.

Na drugoj strani, istakao se Vezenkov sa 16 poena, Vokap je dodao 16, a Slukas 13 poena.

 

(Pančevac/Kurir)

PARTIZAN MOŽE I SA PETOG MESTA U TOP8: Postoji i scenario u kojem im pomaže Crvena zvezda!

CRVENA ZVEZDA ODBRANILA KUP RADIVOJA KORAĆA! Čudesni Ognjen Dobrić heroj utakmice, Megini klinci nisu izdržali pritisak!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.