BARAK BAHAR SE OGLASIO O PONUDI ZVEZDE! Ponuda će biti, za sada sam koncentrisan isključivo na Makabi

20:12

30.03.2023

Podeli vest:

Printscreen/Twitter/Sportske.net

Svestan je ogromnog interesovanja javnosti za ovu temu.

Potpuno neočekivano, pred kraj dvonedeljne prvenstvene pauze i u situaciji kada Crvena zvezda grabi ka odbrani duple krune, u prvi plan je izbila informacija da čelnici crveno-belih već traže trenera za sledeću sezonu i da su započeli pregovore sa trenerom Makabija iz Haife Barakom Baharom.

Izraelski portal “One“ je sve potkrepio i ekskluzivnom fotografijom, pa je sve to izazvalo veliko interesovanje i u tamošnjoj, a pogotovo srpskoj fudbalskoj javnosti.

Danas se i sam Bahar prvi put oglasio na tu temu, tokom pres konferencije pred utakmicu sa Hapoel Ber Ševom koja je na prgramu u subotu.

Razumem da situacija sa Srbijom zaokuplja sve medije i to je prirodno, ali ja ću biti realan. Nije tajna da će, kada smo prošli u Ligu šampiona, biti interesovanja. I bilo je ponuda u septembru, januaru, a ima ih i sada.

Imam agenta koji se bavi ovim pitanjem i ja sam maksimalno koncentrisan na sve u vezi Makabija iz Haife i predstojeće utakmice.

Najvažnije mi je da učinim publiku ponosnom, da uživamo u fudbalu i želimo da publici donesemo još jednu titulu. To je ono što je sada interesantno i ništa drugo„, poručio je on.

Dakle, nije negirao kontakte sa Zvezdom, što je još jedan korak u pravcu realizacije saradnje tokom leta, po završetku ove sezone.

(Pančevac/Sportske)

MILOŠU MILOJEVIĆU DANI ODBROJANI?! Zvezda u Izraelu našla novog trenera! Bahar od leta preuzima crveno-bele! FOTO

OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA: Odluku o treneru ćemo doneti u junu, do tada će fokus biti na titulama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.