STUDENTSKA LETNA PRAKSA U PANČEVU: 15.000 dinara za obuku! Evo koji su poslodavci na raspolaganju, a prijave su do 20. maja!

11:18

29.03.2023

Podeli vest:

Pančevac

Na osnovu Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje grada Pančeva za 2023. godinu i Zaključka gradonačelnika Pančeva, Grad je raspisao Javni poziv studentima za učešće u meri „Studentska letnja praksa” u 2023. godini.

Studentska letnja praksa namenjena je studentima osnovnih, master, specijalističkih i doktorskih studija na fakultetima i visokim strukovnim školama, državnim i privatnim.

„Studentska letnja praksa” u 2023. godini omogućiće studentima jednomesečnu praktičnu obuku kod poslodavaca tokom jula meseca 2023. godine i mesečnu novčanu naknadu u neto iznosu od 15.000,00 dinara tokom trajanja prakse.

Poslodavci koji su na raspolaganju za obavljanje „Studentske letnje prakse”  u 2023 su: Turistička organizacija grada Pančeva, Zavod za zaštitu spomenika kulture Pančevo, JKP „Glogonj” Glogonj, JKP „Zelenilo“ Pančevo, Opšta bolnica Pančevo, Kulturni centar Pančevo, Dom kulture „25.maj” Dolovo, Dom zrdavlja Pančevo, JKP „Grejanje” Pančevo, Narodni muzej Pančevo i Mašinska škola Pančevo. 

Studenti imaju mogućnost da sami predlože drugog poslodavca sa sedištem na teritoriji grada Pančeva, kod koga bi želeli da obave studentsku praksu, uz pribavljeno mišljenje i saglasnost predloženog poslodavca.

Poslednji dan za prijem prijava za učešće na javnom pozivu je 20. maj. 

Formulari dostupni na sajtu Gradske uprave pancevo.rs, a dodatne informacije moguće je dobiti u Sekretarijatu za privredu i ekonomski razvoj.

Štampane prijave sa navedenom dokumentacijom treba podneti u Uslužnom centru Gradske uprave grada Pančeva, ul. Trg kralja Petra I broj 2-4 26000 Pančevo, Sekretarijat za privredu i ekonomski razvoj, sa naznakom „Studentska letnja praksa u 2023“.

(Pančevac)

Ne propustite:

PROJEKAT ODVAJANJA KUĆNOG OTPADA U PANČEVU: Eko ambasadori 28. marta ispred Gradske uprave

OTVORENI KONKURSI ZA ZAPOŠLJAVANJE: Javni poziv za dodelu subvencija za samozapošljavanje biće otvoren do 10. aprila

GRAD PANČEVO UPUTIO POZIV: Javna rasprava o nacrtu Srednjoročnog plana grada 2023-2025

UNS: Grad Pančevo izdvojio je najviše novca za medijske konkurse – 42 miliona dinara

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.