PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO PRED PUT U BRISEL: Srbija će ići napred, ma koliko teško bilo i uspećemo, neće biti kapitulacije, ni povratka u devedesete VIDEO

11:42

27.02.2023

Podeli vest:

Printscreen/Instagram video/Buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu buducnostsrbijeav snimak pred put u Brisel:

Hoću da se zahvalim onom delu ljudi u Srbiji koji nije veliki, a koji ima poverenja u svoje državno rukovodstvo i koji veruje da ćemo uraditi ono što je najbolje za našu zemlju, a onima koji se unapred spremaju da nas napadaju, zato što smo potpisali nešto, jer ćemo tako da budemo izdajnici, a u stvari nikada nisu bili zabrinuti za svoju zemlju, i onima drugima koji ukoliko ne potpišemo nešto unapred znaju da smo krivi, jer se vraćamo u devedesete, hoću samo da kažem da se ne sekiraju, brinućemo o njima, niti će biti kapitulacije, niti će biti povratka u devedesete. Srbija će ići napred, ma koliko teško bilo i uspećemo da se izborimo za to – poručio je predsednik.

Podsetimo, u Briselu će danas biti održana nova runda pregovora između Beograda i Prištine, na kojoj će, kako se očekuje, tema biti francusko-nemački predlog za normalizaciju odnosa.

(Pančevac/Instagram)

Ne propustite:

NOVA RUNDA PREGOVORA BEOGRADA I PRIŠTINE DANAS U BRISELU Na stolu evropski predlog za KiM

ALEKSANDAR VUČIĆ DANAS U BRISELU SA KURTIJEM I LAJČAKOM: Srbija ima crvene linije koje neće prelaziti! Evo šta predsednik nikako neće prihvatiti i šta očekuje od sastanka!

PRED PREDSEDNIKOM VUČIĆEM TEŠKE ODLUKE Premijerka Brnabić o sutrašnjim pregovorima u Briselu: Očekujem potpis na formiranje Zajednice srpskih opština

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.