DAN ODLUKE ZA BRAJANA VOLŠA Suprug Beograđanke danas izlazi pred američki sud! Anina majka i dalje ne može da veruje da je kriv!

09:02

09.02.2023

Podeli vest:

printscreen

Brajan Volš (48), koji je optužen da je 1. januara u podrumu porodične kuće u Kohasetu u Masačusetsu ubio, a potom raskomadao svoju suprugu, Beograđanku Anu Volš (39), pa delove njenog tela spakovao u kese za smeće i bacio na deponiju, naći će se danas pred američkim sudom.

Na prethodnom ročištu 18. januara Brajan Volš se izjasnio da nije kriv, a tada su mu pročitani navodi optužnice, gde se detaljno nalaze svi dokazi istražitelja koji ukazuju na to da je Brajan na svirep način ubio suprugu i majku njihove dece.

Podsetimo, nestanak Ane Volš prijavili su njeni poslodavci 4. januara, pošto se nije pojavila na poslu u Vašingtonu. Njen suprug je u prvoj izjavi policiji rekao da je ona posle novogodišnje proslave, oko četiri sata ujutru, pozvala taksi, jer je morala hitno na posao.

Ispostavilo se da je Brajan sve vreme lagao policiju, kako bi skrenuo istragu u pogrešnom pravcu i sebi kupio vreme.

Milanka Ljubičić, majka Beograđanke Ane Volš, rekla je juče za Novosti „da ona i dalje ne može da poveruje u to da je njen zet Brajan naudio njenoj ćerki na bilo koji način, a kamoli da ju je ubio“.

 

(Pančevac/Kurir)

ANA VOLŠ NIJE JEDINA ŽRTVA: Jezivi zločini se nižu decenijama, komšije tvrde da je Kohaset kao uklet!

NOVI DOKAZI PROTIV BRAJANA VOLŠA! Otkriveno šta je pretraživao na internetu! Zastrašujuće optužbe na račun muža Ane Volš

BRAJANU VOLŠU MAJKA POMOGLA OKO UBISTVA ANE? Dijana Volš bila u njihovoj kući u vreme nestanka Srpkinje! Svekrva je nikad nije prihvatila!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.