BRAJANU VOLŠU MAJKA POMOGLA OKO UBISTVA ANE? Dijana Volš bila u njihovoj kući u vreme nestanka Srpkinje! Svekrva je nikad nije prihvatila!

17:02

12.01.2023

Podeli vest:

printscreen/fb

Američki istražitelji sumnjaju da je Dijana Volš bila u sinovljevoj i snajinoj kući u Kohasetu u vreme nestanka Srpkinje. .

Brajan Volš (46) imao je pomoć majke Dijane u ubistvu supruge Ane Volš (39), koju svekrva nikada nije prihvatila kao dobar izbor za sina, osnovano sumnjaju američki istražitelji.

Budući da su Dijana Volš i njen sin jedinac bolesno vezani i da su u svakodnevnoj intenzivnoj komunikaciji, izvesno je da je majka, verovatno, znala da njen sin planira da se otarasi Ane ubistvom posle žustrih rasprava za Božić, te da je učestvovala u samom zločinu i prikrivanju dokaza, ali i u njegovom ohrabrivanju da to učini.

S druge strane, Ana je na katolički Božić panično zvala majku Milanku Ljubičić da iz Beograda odmah krene ka njoj da bi joj pomogla oko dece. Sada je Anina prijateljica otkrila da se Srpkinja prethodno sukobila s mužem, rekavši mu da planira da se odseli s decom u Vašington iako on ne želi da ide s njima. Ispostavlja se da Brajan nije želeo da ostavi majku i ode daleko od nje.

 

(Pančevac/Republika.rs)

NOVI DETALJI SASLUŠANJA BRAJANA VOLŠA: Pitao stanodavca za sigurnosne kamere dan nakon Aninog nestanka

ANA VOLŠ DVA DANA PRED NESTANAK RASPRODALA IMOVINU Na brzinu prodala stan i auto za keš! A OVO najviše čudi njene prijatelje!

ZA BOŽIĆ JE BILO NAPETO Prijateljica Ane Volš otkrila nepoznate detalje o braku Beograđanke: Bila je frustrirana, ali nije strahovala za život!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.