ZA BOŽIĆ JE BILO NAPETO Prijateljica Ane Volš otkrila nepoznate detalje o braku Beograđanke: Bila je frustrirana, ali nije strahovala za život!

12:26

11.01.2023

Podeli vest:

printscreen/fb

Najbolja prijateljia Ane Volš za kojom se traga danima, Alisa Kirbi rekla je za američke medije da su Ana i Brajan imali razmirice oko dece, a da je oko Božića bilo poprilično napeto.

– Ja sam bila sa njom u četvrtak uveče. To je bio poslednji put da sam bila sa njom. Tada smo izašle na večeru, a prethodno smo išle na ples i ostale smo do kasno. Sutradan ujutru, tog petka ona je otišla u Boston. Njihove svađe bile su oko toga kada će konačno da se presele u Vašington, kada ću ona ponovo da budem sa svojom decom, to je bio njen prioritet. Oni su prolazili kroz jedan veliki stresni period i znam da je za Božić bilo napeto. Ali nije postojalo ništa što je ukazivalo da se ona plašila za svoj život ili da se osećala nebezbedno – kaže ona.

Alisa kaže da je Ana bila samo frustrirana jer nije mogla da zbog posla provodi više vremena sa decom.

– Ona je o Brajanu govorila kao o njenom najboljem prijatelju. Oboje su bili vrlo bliski. Uvek je govorila da je njihova ljubav bila na prvi pogled i da mu je verovala, da je on dobra osoba, da je sve što je uradio u prošlosti zapravo posledica samo loših i nesmotrenih odluka – rekla je ona.

Anina najbolja prijateljica usred intervjua nije uspela da zadrži suze.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.