MOLIM BOGA DA JE MOJA ANA ŽIVA Majka Ane Volš: Ne želim da imam crne misli! Nisam dobila informaciju čija je krv na testerama, sekirama i nožu

17:17

10.01.2023

Podeli vest:

privatna arhiva

Milanka Ljubičić, majka nestale Beograđanke Ane Volš (39) kojoj se gubi svaki trag 1. januara kada je napustila porodični dom u Americi, za Kurir kaže da i dalje gaji nadu da je njena ćerka živa i zdrava i da će se pojaviti.

Majka nestale Ane Volš istakla je da ne želi da ima crne slutnje.

– Molim Boga da je moja Ana živa i da će se pojaviti! Idem sad da se vidim sa Aninim drugaricama, kako bismo zajedno prevazišli ovu agoniju koja traje danima – kaže zabrinuto Anina majka, koja dodaje da je na svakodnevnoj vezi sa drugom ćerkom Aleksandrom koja živi u Kanadi.

I dok iz Amerike stižu najnovije vesti o istrazi Aninog nestanka, koje sve više ukazju na to da je ona žrtva zločina, njena majka kaže da ne želi da ima crne misli.

Milanka je istakla i da neće, za sada, u ovoj situaciji ići za Ameriku, kao i da još uvek nije dobila informaciju čija je krv na pronađenim testerama, sekirama, kao i nožu.

– Dok je situacija ovakva neću napuštati Beograd, jer se nadam dobrim vestima i dalje se nadam da moj zet nije naudio mojoj Ani – rekala je Ljubičić.

Printscreen/Instagram/anawalshe

Inače, da podsetimo, Beograđanka je nestala 1. januara oko četri sata ujutru kada je izašla iz porodičnoj kući u američkoj državi Masačusetsu, gde je trabala taksijem da ode na bostonski aerodrom kako bi odletela za Vašington gde je morala hitno da se javi na posao.

Međutim, lokalna policija tvrdi da nema dokaza da se ona ukrcala na avion, a njen suprug uhapšen je zbog ometanja istrage. Sa lisicama na rukamna Brajan Volš našao se juče pred američkim tužilaštvom gde je naveo da nije kriv, a u porodičnoj kući nađen je krvavi nož koji je upotrebljivan, ali i sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara. Takođe, nađena je i testera, a istražitelji su pretražili i deponiju.

 

(Pančevac/Kurir)

NESTALA ANA VOLŠ UNUKA JE SRPSKOG GENERALA NIKOLE LJUBIČIĆA?! Otišla u Ameriku iste godine kad joj je UMRO DEDA

EVO GDE POLICIJA TRAGA ZA ANOM VOLŠ: Isplivao je snimak sa lica mesta! UŽAS VIDEO

PRONAĐEN KRVAVI NOŽ U KUĆI NESTALE ANE VOLŠ: Suprug Brajan viđen kako kupuje sredstva za čišćenje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.