DA LI SE SRBIJI VIŠE SPAVA ILI IGRA UZ RUMBU? Ovo je TOP5 favorita Pesme za Evroviziju 23!

12:14

03.02.2023

Podeli vest:

RTS/promo

Kompozicije za festival “Pesma za Evroviziju 23“ su izašle pre 24 sata, a već su počeli da se ističu favoriti publike, kako u Srbiji, tako i širom Evrope.

Najviše pažnje privukao je Luke Black koji sa svojim alternativnim i modernim zvukom, kao i neuobičajenim izgledom, pokušava da osvoji glasače u Srbiji.

 

Nasuprot njemu, Zejna će se predstaviti brzim ritmom i pevljivim tekstom, što čini paket koji je oduvek nailazio na pozitivan odjek na Evroviziji. A da je tako i kod nas, govori broj pregleda koji je skupila za jedan dan.

 

 

Anđelina će se nakon prošlogodišnjeg uspeha pesme Origami ponovo okušati na RTS-ovom festivalu, uz nadu da će ovaj put otići koji korak više.

 

 

Mladi izvođač Filip Baloš ponudiće moderan pop zvuk u bržem ritmu, a iako to nije dominantni žanr u našoj zemlji, deluje kao dobar izbor sudeći po reakciji fanova.

 

 

Sastav Hurricane sa novim članicama pokušaće da ponovi uspeh prethodnica i da se sa pesmom Zumi zimi zami probije na mužičko tržište Srbije.

 

 

Pesma za Evroviziju se održava 1,2 i 4. marta u RTS-ovom studiju na Košutnjaku, a ko je od njih najozbiljniji favorit, saznaćemo tek nakon uživo nastupa.

 

printscreen/Eurovisionworld

 

OVDE možete preslušati sve pesme učesnice Pesme za Evroviziju 23.

 

 

(Pančevac/M.P.)

PANČEVCI U TRCI ZA EVROVIZIJU Milan Bujaković i Petar Pupić Egret među takmičarima koji će se boriti za Liverpul! Poslušajte sve pesme!

ODRŽAN ŽREB ZA EVROVIZIJU U LIVERPULU Srbija nastupa u prvom delu prvog polufinala 9. maja! OVE zemlje će se sa nama takmičiti za mesto u finalu!

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.