KONCERT LJUBIČICA I OLGE PETROVIĆ ODUŠEVIO PANČEVCE, ALI I IZVOĐAČE: Presrećni smo što smo se vratili na scenu i što krećemo iz Pančeva! FOTO i VIDEO

13:29

24.01.2023

Podeli vest:

Aleksa Borković

Nakon fantastičnog koncerta koji su priredili publici u Kulturnom centru Pančeva, članovi benda Ljubičica oglasili su se na svojoj Facebook stranici.

Presrećni smo što smo se vratili na scenu i što krećemo iz Pančeva! Još uvek smo pod utiskom velike podrške i ljubavi koju ste nam pružili! HVALA VAM!”, poručili su članovi benda „Ljubučice”.

Hvala svim carevima koji su došli na koncert, napisala je Olga na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by olga (@olga.petrovic.olga)

 Koncert benda Ljubičice i Olgle Petrović oduševio je Pančevce, a na objavljenim fotografijama vidi se da su uživali i sami izvođači.

Podsećamo ovaj koncert održan je 20. januara u dvorani Kulturnog centra Pančeva, a evo kako su ga članovi benda najavili na svom Instagram nalogu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ljubičice (@ljubichice)

Krokodil Studio, u saradnji s Kulturnim centrom Pančeva, organizovao je koncertnu promociju novog albuma benda „Ljubičice” i klavirski solo albuma Olge Petrović.

Aleksa Borković

Grupu „Ljubičice” iz Pančeva, čine braća Petar i Vuk Stevanović, sada već poznati dvojac, koji nas je letos iznenadio singlovima „Opet” i „Možda je vreme”. Ovoje bio njihov prvi celovečernji nastup nakon trogodišnje koncertne pauze, kojim su predstavili dugoočekivano novo studijsko izdanje „Dok čekamo pad”.

Aleksa Borković

Braća Stevanović do sada su objavila studijski album „Ljubičice&Co”, 2014, zatim album u saradnji s Jesenjim orkestrom „Godine u vetru” , 2016. i album klasične muzike „Ecičibulj, brass”, 2015. godine. Pored toga, imaju i tri EP izdanja i četiri singla, a sarađivali su i sa brojnim drugim bendovima.

Aleksa Borković

Pijanistkinja Olga Petrović predstavila je lični osvrt na ragtime muzički stil, jedinstvenim albumom „Slow Rag”, na kojem se nalaze odabrane kompozicije Skota Džoplina. Ovo je prvi put da neki domaći interpretator posvetio album delima ovog kompozitora.

Rođena je 1993. godine, u Beogradu. Nakon završetka osnovnih studija na beogradskom Fakultetu muzičke umetnosti, 2017. završila je master studije klavira u klasi prof. Jelene Jovanović Petrović, u čijoj klasi je 2019. završila specijalističke akademske studije. Kao profesor klavira radi u Muzičkoj školi „Jovan Bandur” u Pančevu.

(Pančevac)

U KULTURNOM CENTRU PANČEVA BESPLATAN PROMO KONCERT Nove albume predstaviće bend Ljubičice i pijanistkinja Olga Petrović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.