ANA NIKOLIĆ NEPREPOZNATLJIVA Lice puno ožiljaka, sva je natečena i počela je ponovo da se goji! Pevačica se pojavila u šokantnom izdanju!

14:40

29.12.2022

Podeli vest:

Pevačica Ana Nikolić šokirala je javnost novim izdanjem.

Naime, ona se zadesila u jednom lokalu sa prijateljima. Tom prilikom Ana se zajedno sa njima fotografisala, nakon čega su svi krenuli da se pitaju šta se tačno dogodilo sa pevačicom.

Na Aninom licu su vidljivi ožiljci, kao i natečenost, a mnogi su na društvenim mrežama prokomentarisala da pevačica kreće ponovo da se goji.

„Tužno“, „Meni je nje mnogo žao, ali to je dokaz da je lepota prolazna“, „Sama je birala svoj put, nažalost tužno“, „Od onakve ribe, ostalo je samo: „Bilo je lepo“, „Kakva su ovo usta, ona ponovo kreće da se goji“, samo su neki od komentara na novi izgled Ane Nikolić.

Podsetimo, pevačica Tanja Savić pojavila se na snimanju jednog novogodišnjeg programa i tom prilikom se osvrnula na ponašanje svoje koleginice Ane Nikolić, koje se u poslednje vreme i te kako komentariše.

Na pitanje da li bi otišla na Aninin koncert, ona je rekla da bi, te da joj je žao Nikolićeve i da bi njena rodbina trebalo da se pozabavi njom.

– Mogla bih da odem, zašto da ne, s tim što Ana mnogo lepo peva, ali mi je malo žao nje. Svi znate o čemu ja govorim i niko se ne usuđuje da priča o tome. Ana je na početku njene karijere bila devojka od milion dolara, žao mi je što nema nekoga da je povuče za rukav i da joj kaže „Ana, opameti se, radi ženo, pevaj… Trudi se malo oko svoje karijere“. Ona se nekako povukla iz javnog života i nema je. Smatram da je ona preemotivna osoba. Znam da čitam između redova – rekla je Tanja i dodala:

– Poredim Natašu Bekvalac i Anu Nikolić. Njih dve su krenule u isto vreme da grade karijeru i sad je Nataša Bekvalac Barbika iz Novog Sada i zasluženo je tu gde jeste. Anu poredim sa Natašom jer je žena prošla sve i svašta i opet je tu. A sa Anom ne znam šta je problem jer ona o tome ne priča, vidim da sve drži za sebe. Vidim da je komentari pogađaju i onda ona uzme kameru i snima se i mnogo mi je žao zbog toga. Ona je preemotivna, neko ko je njen blizak rođak treba da reaguje na to i da je usmeri – istakla je Savićeva.

(Pančevac/Blic)

(FOTO) ANA I RASTA SE POMIRILI? Nakon TEŠKIH optužbi na račun bivšeg muža pevačica UŽIVA slušajući njegovu novu pesmu! MARKETING ILI PRIMIRJE?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.