(FOTO) ANA I RASTA SE POMIRILI? Nakon TEŠKIH optužbi na račun bivšeg muža pevačica UŽIVA slušajući njegovu novu pesmu! MARKETING ILI PRIMIRJE?

14:47

07.12.2022

Podeli vest:

printscreen/ig: /ananikolicofficial

Bivši supružnici, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta nedavno su dospeli u žižu javnosti, zbog pevačicinih prozivki na račun repera, a po svemu sudeći, par je sklopio primirje. 

Ana Nikolić je pokazala kako uživa dok sluša pesme bivšeg

Naime, nakon što je Ana javno prozvala Rastu i nazvala ga „velikim ocem“ koji će odgovarati za „zlodela“ koje je uradio njoj i njihovoj ćerki Tari, čini se da je došlo do pomirenja, a to pokazuje i jedna od poslednjih objava Nikolićeve na Instagramu.

printscreen/ig: /ananikolicofficial

 

Naime, Ana je putem društvenih mreža pokazala kako uživa u novoj pesmi „Pismo“, koju je Rasta nedavno snimio sa Darkom Lazićem i Mihajlom Veruovićem Vojažom. Numera je objavljena pre dve nedelje, a po svemu sudeći Ana ju je već naučila i pojačala je do daske.

Ona je sa pratiocima podelila video, na kom uživa uz pomenutu numeru, a potom i ubrzo tagovala aktere ovog hita, između ostalog i bivšeg supruga, a on je isti i repostovao. Zbog ovog poteza počele su i spekulacije da je par uspeo da reši nesuglasice.

 

(24sedam)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.