PA OVO JE POODMAKLA TRUDNOĆA, BILISTAŠ U DRUGOM STANJU Ova fotografija je odala Anđelku Prpić da je trudna! (FOTO)

09:25

24.12.2022

Podeli vest:

printscreen/ig

Poznata glumica Anđelka Prpić je, po drugi put, trudna. Njen novi partner i otac deteta je najbolji prijatelj njenog bivšeg muža Daria Prpića, kako prenose domaći mediji.

U pitanju je navodno M. Ž. sa kojim se Dario zna još od srednje škole, što je iznenadilo njihove prijatelje, a sad je jedna fotka Anđelke Prpić pokrenula veliki broj poruka.

Naime, mnogi misle da se upravo na ovoj njenoj fotki, koja je završila na mrežama, vidi da je glumica u drugom stanju.

printscreen

„Pa, ovo je poodmakla trudnoća“, „blistaš u drugom stanju“, „lepa trudnica“, samo su neki od komentara koje je Anđelka dobila, a i sama glumica je fotku podelila na društvenim mrežama.

M. Ž. je, navodno, zbog glumice ostavio partnerku sa kojom je bio 11 godina u vezi. Raskid se odigrao u martu ove godine, a pretpostavlja se da su od tada on i glumica zajedno. Da su se družili i pre svedoče objave na društvenim mrežama, a čak su zajedno proslavili i njen rođendan 25. oktobra, pisao je „Telegraf“.

Inače, ovaj muškarac je bio i na njihovoj svadbi 2011. godine, a Anđelka nije bila raspoložena da priča o pomenutim tvrdnjama.

– Nemojte, molim vas, da me zovete zbog gluposti – rekla je Anđelka.

 

(Blic)

 

STIŽE PRINOVA: Anđelka Prpić čeka dete sa najboljim prijateljem bivšeg muža

DETINJSTVO SAM PROVELA POD ŠATOROM: Anđelka Prpić iskreno o svojim dečjim uspomenama MAMA I TATA ME NISU NIGDE DRUGDE VODILI

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.