DETINJSTVO SAM PROVELA POD ŠATOROM: Anđelka Prpić iskreno o svojim dečjim uspomenama MAMA I TATA ME NISU NIGDE DRUGDE VODILI

12:07

12.10.2022

Podeli vest:

printscreen/Pink TV

Glumica Anđelka Prpić je svoju karijeru započela kao voditeljka, a kako kaže sve kolege su bile protiv toga da vodi emisiju „48 sati svadba“.

– Da, na neki način jesam. Radila sam emisiju „48 sati svadba“, i to sam radila jedno leto. Sve kolege koje su me savetovali i želeli mi dobro, svi su bili protiv toga. Rekli su mi da ne prihvatim, u fazonu šta će mi to, to je „treš“… Međutim, ja sam iz Požarevca, odnosno jednog sela oko Požarevca, sada su svi u Beču kako je to obično bilo u našem kraju.

Meni je taj naš mentalitet u DNK, to kako se slave svadbe, običaji, muzika pod šatrom, igranje kola, Moravac, Vlaško… Ja to ne bi imala gde više da pokažem, a znam sve da ih igram – otkriva glumica, pa nastavlja:

– Znam i Moravac, i Vlaško, Užičko, sve! Vlaško kolo je ozbiljan kardio. Na tim svadbama na kojima sam bila kao klinka, jer sam praktično odrasla pod šatorom, sve slike iz detinjstva sa mamom i tatom su mi ispod šatora. Ja sam ih uvek pitala: „Da li ste me vodili negde drugde, o čemu se radi?“ Vodio me tata i na Marakanu, to su neke uspomene koje vučem, da ne kažem traume – smeje se Anđelka i dodaje:

– Kad krene kola, to „cepa“ 20 minuta bez prestanka. Krene Moravac, pa Užičko, pa Vlaško na kraju, kad već svi lipšu i samo najjači opstanu. Možemo i emisiju da završimo tako, što da ne, vežbaćemo – zaključuje Anđelka Prpić u emisiji „Amidži šou“ kroz smeh.

 

(Blic)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.