JOŠ JEDAN PRIPADNIK KLANA VELJE NEVOLJE OSLOBOĐEN Sudsko veće usvojilo predlog odbrane, Mijat Simeunović pušten na slobodu

19:40

23.12.2022

Podeli vest:

Sudsko veće usvojilo je predlog da se Mijatu Simeunoviću, pripadniku klana Veljka Belivuka, ukine pritvor.

Na nekom od prethodnih ročišta pušteni su Boris Karapandžić, Filip Ivanovski, Miloš Lukić Selak i Vlado Georgiev.

Podsetimo, ukidanje pritovra ranije danas zatraženo je za Nemanju Lakićevića, Vladimira Greka, Milovana Tadića, Aleksu Dunjića i Aleksu Stošića, ali su predlozi njihovih advokata odbijeni.

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je ispitivanjem okrivljenog-saradnika Srđana Lalića nastavljeno suđenje pripadnicima organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića međusobnim optužbama Marka Miljkovića i Lalića, koji ne negirao da je lično ubio Nikolu Mitića.

Pripadnici organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića se potvrđenom optužnicom terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmicu i silovanje.

Lalić se sa Tužilaštvom za organizovani kriminal nagodio da za kaznu zatvora od 18 godina priča o zločinima nekadašnjih prijatelja, pripadnika ove organizovane kriminalne grupe.

BURNO NA SUĐENJU BELIVUKOVOM KLANU Lalić: Miljković i Belivuk naložili ubistvo Ljepoje

ZBOG OVOG UBISTVA SE POKAJAO VELJKO BELIVUK! Nakon masakra u klanici rekao: Ogrešili smo se brate!

DETALJI UBISTVA INVESTITORA SA ZVEZDARE: Stavili mu otrov u hranu, pa telo u MAŠINU ZA MESO! Jezivi detalji sa suđenja klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića

(Blic)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.