VUČIĆ: Nikad neću potpisati NEZAVISNOST KOSOVA VIDEO

13:35

02.11.2023

Podeli vest:

Printscreen/YT

Nikada neću potpisati nezavisnost Kosova, a na čast svima na političkoj sceni Srbije koji takve laži iznose, poručio je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik Vučić rekao je da se u svakoj izbornoj kampanji može čuti svašta, a u dobrom delu neistine i laži, ali da on kao predsednik Srbije posebno mora da reaguje na jednu koja se ne tiče ni njega kao predsednika, ni bloka političkih stranaka koje i lično podržava, već se tiče države i osnovnih postulata na kojima Srbija počiva.

„Kao što su u prošloj kampanji govorili kako su oni protiv sankcija Rusiji, a kako ću lično da ih uvedem posle 3. aprila i posle tih izbora nisam to učinio, dok se oni i do dana današnjeg zalažu za sankcije protiv Rusije, tako su sada izmislili da sam spreman da potpišem nezavisnost Kosova samo da prođu izbori“, naveo je predsednik Vučić.

Predsednik Vučić istakao je da hoće da građani u Srbiji treba da znaju da je reč o notornoj laži.

„I kao častan čovek, ali ne samo to već i kao čovek koji poštuje ustav svoje zemlje, zakone svoje zemlje i koji više od svega voli svoj narod na Kosovu i Metohiji i koji će uvek da se drži slova zakona i zakletve položene na Miroslavljevo jevanđelje želim da vam kažem da je reč o notornoj laži“, rekao je predsednik Vučić.

„Srbiju da sruše lažima ne mogu i zato sam siguran da će rad i rezultati uvek da pobede“, poručio je predsednik Vučić.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.