JUBILARNI 20. DEČJI POZORIŠNI FESTIVAL: Predstava „Moj deda roker“ oduševila mališane u Jabuci

18:35

30.10.2023

Podeli vest:

Pančevac

Na radost mališana, u Jabuci je organizovan jubilani 20. Dečji pozorišni festival. Tokom dva festivalska dana, publika je u Domu kulture „Kočo Racin“ uživala u dečjim predstavama „Planeta veštica“, „Priča o vuku i Crvenkapi“, „Romeo i Julija“, „Putovanje kroz maštanje“, „Šumska bajka“, kao i u predstavi „Moj deda roker“ koju su pripremili Pozorištance „Mali Princ“ iz Jabuke i Dramski studio iz Tetova.

Pančevac

– U pitanju je koprodukcijska predstava Doma kulture „Kočo Racin“ iz Jabuke, pozorištanca „Mali princ“ i dramskog studija Tetovo. Dvojezična predstava „Moj deda roker“ premijerno je izvedena 2. avgusta, povodom seoske slave, a zbog divnih reakcija publike, povono je odigrana u okviru Dečjeg pozorišnog festivala –  rekla je Ivana Ivanoski iz Pozorištanca  „Mali princ“ Jabuka.

Pančevac

Dramski studio Tetovo tradicionalno učestvuje na Dečjem pozorišnom festivalu u Jabuci. Prema rečima Grigorija Stojanovskog odličnu saradnju imaju sa organizatorima, a u planu su još neka dramska ostvarenja, koja će realizovati zajedno sa Pozorištancem „Mali princ“.

Dečji pozorišni festival u Jabuci održan je pod pokroviteljstvom  Ministarstva kulture, Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama i grada Pančeva.

NIZ INTERESANTNIH PREDSTAVA PRED MALIŠANIMA U JABUCI: Dečji pozorišni festival narednog vikenda

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.