KONTRA-SMER JE PREVAZIĐEN SAD SE VOZI PO PEŠAČKIM STAZAMA Mladiću (23) određeno zadržavanje zbog haosa na Brankovom mostu! VIDEO

19:59

23.10.2023

Podeli vest:

printscreen/ig: /serbialive_beograd

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa PS Novi Beograd odredilo je danas zadržavanje osumnjičenom I.U. (23) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Izazivanje opšte opasnosti.

Naime sumnja se da je on 13. oktobra oko ponoći upravljao vozilom marke „Dačia Logan“, dok se vlasnik vozila nalazio na mestu suvozača, kojom prilikom je vozio u kontrasmeru ulicom Ušće BB pored „Skejt park Ušće“, nakon toga skrenuo levo u ulicu Bulevar Mihajla Pupina u smeru ka gradu, gde se prilikom ulaska na Brankov most popeo vozilom na trotoar koji je posebnom ogradom odvojen od kolovoza, namenjen za kretanje pešaka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Time je izazvao opasnost za život ili telo ljudi koji su se sklanjali sa trotoara, nastavljajući kretanje Brankovom ulicom ka Zelenom vencu.

 

,,Kontra smer je prevaziđen, sad se vozi po pešačkim stazama… Kako vas treba restartovati“, jedan je od komentara ispod videa koji je objavila instagram stranica moj_beo_grad_.

Sprovođenje osumnjičenog u prostorije tužilaštva radi saslušanja određeno je za  24. oktobar.

 

(Pančevac)

OVO JE DEJAN J. (53) KOJI JE POGINUO VOZEĆI U KONTRA-SMERU NA AUTO-PUTU! Pre nesreće postavio oglas za prodaju auta u kom je stardao! FOTO i VIDEO

NOVA NESREĆA NA AUTO-PUTU MILOŠ VELIKI Kod Lajkovca došlo do direktnog sudara kamiona i automobila! Vozač teško povređen!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.