SNAGA SOLIDARNOSTI NA DELU: Omoljičani organizuju HUMANITARNI DAN za pomoć sugrađanki Jelici Kovačević

09:00

12.10.2023

Podeli vest:

Pokreni život

Stanovnici Omoljice organizovaće u nedelju, 15. oktobra akciju „Humanitarni dan za Jelicu“. Ova akcija biće održana na platou ispred Doma kulture „Vuk Karadžić“ u Omoljici, a sav prikupljen novac biće uplaćen za lečenje Omoljičanke Jelice Kovačević.

Tokom ove akcije kuvaće se pasulj u dobrotvorne svrhe i prikupljaće se dobrovoljni prilozi i dobrovoljni darovi u vidu predmeta koji se više ne koriste (odeća, kućni aparati, sportska oprema, igračke i slično), a koji će biti prodati na humanitarnim licitacijama.

Žene iz Omoljice će za ovaj dan pripremiti tradicionalne specijalitete poput hleba, pogače, proje, kolača, štrudle, pite i ostalih đakonija, a posetioci će biti u prilici da posete i humanitarni bazar rukotvorina.

Kako je navedeno na sajtu fondacije „Pokreni život“, Jelici su sredstva potrebna za nastavak lečenja matičnim ćelijama u Kijevu, putne troškove i smeštaj.

Jelici je moguće pomoći i slanjem SMS poruke na 102 na 3800, uplatom na dinarski račun 160-6000001617064-21 i uplatom na devizni račun 160-6000001604771-40.

(Pančevac)

ED PANČEVO: U petak bez struje delovi Omoljice i Kačareva

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.